reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Boże a co ja mam powiedziec????? Mój to zrobił mi w życiu tylko OMLETA !!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok:a jak wróciłam z pierwszego poronienia to juz w szpitalu mówił ze czeka na mnie pyszny obiadek( a ja taka wyposzczona bo ciągle na czczo trzeba było być) a tu co ........ zamówiona pizza :szok: ale dobre i to wtedy to taka głodna byłam ze bym zjadła konia z kopytami :-)

CHłop sie nie pali do kuchni o nieeeeee. ale i tak bym Go nie zamieniła za żadne skarby świata hihi:)

Zjola i tu masz rację , ale przy pustaku nie jadłam i nie piłam 2 noce i 2 dni !!!!!!!!!!!! Myslałam ze oświruje, az miałam odruchy wymiotne, łeeeeeeeeee..... i jak sie potem okazało na darmo sie męczyłam bo i tak zabiegu nie było hehe !!!!!

buhahahahahahah dobre :) OMLETA :) no wiesz dobre i to :-):-D:-D ja jak wrciłam z porodówki to czekał na mnie rosół :tak: mmmm pycha...... a dziś z tego względu, że wczoraj byłam w domu dopiero po 21 i nie maialam siły zrobic obiadu wyciągnełam krokiety z zamrażarki a do tego barszcz z torebki :zawstydzona/y: trudno robotem nie jestem :-D musi to im dzisiaj wystarczyć na obiadek

Zjola- mój M jest z zawodu cukiernikiem i lubi piec ciasta , teraz się przymierza do ciasta z dyni dynia czeka na balkonie tyle ,że M późno ostatnio wraca i poprostu nie ma czasu , ale jego wypieki są przepyszne i wszyscy w domu czekamy aż go wena najdzie , ja sama jak coś upiekę to jest zakalec , albo mi ciasto opadnie ehh beztalencie do pieczenia jestem więc się uzupełniamy, mój M też gotuje jak mu się zachce ,ale jak już coś zrobi to palce lizać jak pracowałam w niedziele to zawsze miałam pyszny obiad z obłędnymi sosami no do tego ma też talent:)
ja dziś gotuje na obiadek pyzy takie z paczki bo nie mam jakoś weny jestem jakaś taka osowiała , nie mogę ścierpieć ,że coś takiego się przydarzyło Ilonce.

O ile dobrze doczytałam to macie staranka w listopadzie?to już praktycznie za pasem:tak:

Tak Kobietko - staranka tuż, tuż :) W przyszły wtorek będziemy robić badanie kariotypów. Za 28 dni wynik. Zobaczymy, czy warto się starać.
Co do pieczenia, to ja piekę murzynka i nic poza tym. Chwała Bogu, że chociaż dobry wychodzi:-D
Mój M fajnie by gotował, bo ma do tego zmysł ale nie chce mu się. Po co się wysilać, jak żonka pitrasi.

reklama
Cześć kochane moje:):)

AS kochana rano zrobiłam piękny makijaż pojechałam do pracy czytam i łzy mi lecą i mój kunszt malarski poszedł w diabli ale cóż z tego skoro TY masz pod serduszkiem DZIDZIE Kochana nasza niech ta przepowiednia się spełni ale fajnie bardzo sie cieszę coraz więcej fasolek oby tak dalej&&&&&&

Ilonko przykro mi (*) :(

gosiulek a co cię tak kochana męczy żuj i wypluj :p wylej swoje troski nam po to jesteśmy:):)

zjola dobrze że dokumenty są bo to tyle ganiania ;/ a jak tam u was ziemia sie trzęsie????

lili hihihihi ale trzymasz tu wszystkich heheehe jutro rano pewnie wszystkie wskoczą zobaczyć wynik a ty napisz w niedziele hahaha :p niech będzie następny berek:):)

Emy kochana musze podczytać więcej co tam u ciebie widze remoncik mnie nie było 3 tyg i w domu NIC nie zrobili poprostu ręce opadają dzisiaj ma przyjść w końcu mój budowlaniec to sobie z ni pogadam ;/;/ Bo u Kacpra w pokoju nadal dziura w podłodze a tu już zimno się robi :( teraz to ja ich podgonię troszkę... A ty mam nadzieję dobrze się czujesz???

kłaczku Karolek:):) podoba mi się:):)

monisiowata a gdzie suwaczek??????:D Ja trzy razy dziennie do brzucha wbijam sobie insuline :( ehhh niech już będzie styczeń!!!! Bo chcę torta czekoladowego z polewą czekoladową i wg JA CHCE COŚ SŁODKIEGO!!!!!!!! to jest koszmar poprostu z tą cukrzycą i w dodatku od zajścia w ciążę odkąd jestem słodką mamusią schudłam 1kg nic nie tyje brzusio jest a ja chudnę no w sumie mam 15kg nadbagażu więc nie muszę przytyć ale żeby mój Czesio-Szymoenk był zdrowy :):)

vjolka a co u ciebie???? Jak tam maleństwo????

poroniona ????

Kochane wiem jak to jest jak się czeka na dwie kreski ja ponad rok się starałam modliłam co miesiąc i nic i dupa któregoś dnia jednak zdarzył się CUD i wszystkie będziemy miały nasz CUD zobaczycie :):):) Jeszcze miałam napisać do Olusi, ilonki, bibiany zapomniałam co :p

A ja chyba będe moją firmę zamykać :( smutno mi z tego powodu bo tyle nerwów, wyrzeczeń, starań ale ja chce być z meżem rodzina najwazniejsza:):)

anastazja pamiętamy cię niedobra TY :p Pisz szybko co tam u was???????? Jak staranka są??? Udzielaj się kobito zawsze cośjest do napisania np jak minoł dzień :) Buziole:):)

Do góry