reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam sie i ja :-)
olasek zapalam (*) dla twojego aniolka
ja dziewczyny przez jakis tydzien nie bede zagladac jutro przed 8 ide do szpitala wiec prosze tu ladnie fasolkowac nie obijac sie w tym kierunku
za fasolki trzymam kciukaski
a za maluszki w brzuszkach to wielkie buziaki od e-cioci
zycze milego nowego tygodnia i dozobaczenie w nastepnym
pozdrowionka i buziolki:-)

reklama
Olasek witam , zapalam światełko dla aniołka
[*] bardzo mi przykro !!!!!!!!!!
bardzo szybko dostałaś okresu :szok: a poroniłas samoistnie prawda??? bo to była bardzo wczesna ciąża , i przeważnie lekarze po tak bardzo wczesnym poronieniu pozwalają juz po pierwszej miesiączce sie starać , ale to musisz przede wszystkim to skonsultować ze swoim lekarzem !!!!!!!!!

Kasia buziaczki i wracaj do Nas szybciutko !!!!!!!!!!!!!!

Zyczę Wam kochane udanego i słonecznego dnia ;******
My wybywamy do tesciowej na obiad :D potem na odpust z małym :) ojjjjj chyba nas wyczyści z kasy dziś ....!!!!!!!!!:szok:

Oj tam zaraz spiochy... Pojechalismy rano na carboot i znowu nakupilismy wszelakosci. Szlafroczek i kapciuszki na niemowlaczka, reczniczek do kapieli, zajefajna bluza rozm.68, konik na biegunach (kucyk raczej:-D) bardzo sliczny... Dla mamusi automatyczna dojarka.;-) Do pokoju dziecinnego, dwie jaszczurki - na dobry metr dlugie, jedna zielona, z grzebieniem na grzbiecie i licho wie co udajaca, ale mieciutka jak poduszka, druga o umaszczeniu salamandry, lapkach gekona i smiesznie wybaluszonych oczach. Do planowanego wystroju beda bajeczne. No i maly nitolewnitopies - ze 40cm dlugi, puszaty i kudlaty, rodzaj poduszki. W sumie za jaszczury i rude dziwadelko dalam 8,5 funta wiec co sie bylo nad przynaleznoscia gatunkowa zastanawiac, skoro wszystko sliczniaste?

Dziękuje wszystkim za miłe słowa. Do ilona 24 tak poroniłam samoistnie a okres dostałam po 3 dniach jak odstawiłam leki, bo brałam na podtrzymanie. Mam nadzieję, że następnym razem się uda :-), bo bardzo chcielibyśmy z mężem już małe dzidzi. Życzę miłej niedzielki bo pogoda świetna.

Witaj olasek! Cos mi nie pasuje/czegos nie rozumiem... Napisalas ze dostalas okres w 3 dni po odstawieniu lekow podtrzymujacych ciaze... To byl okres, czy poronilas po odstawieniu lekow?

no właśnie olasek86 mi się wydaje że to było krwawienie zw. z poronieniem a nie okres. Sprecyzuj jeśli możesz. Dla twojego Aniołka
[*]

Czesc dziewczynki :)
Witam nowe Aniolkowe Mamusie i przykro mi, ze na tym watku.

Ja chcialam tylko sie pochwalic i prosic o kciuki!
IMG00364-20110819-0928.jpg

reklama
Do góry