Bella85
Zaangażowana w BB
a_gala ja swojej zawsze body zakładałam, przewaznie z długim rekawkiem, chyba ze w domu było bardzo cieplutko to wtedy z krótkim, na to body, badź spioszki ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mart81 rób test i to zaraz!!!! i nie trzymaj nas tu w niepewności...przecież wiesz, że my, ciężarne nie powinnyśmy się stresować ;-)
Linnea ty się nic nie martw, przecież wiadomo, że nic nie znajdą. Pomyśl o tym jakie to cudowne, że w końcu znowu zobaczyć swoje dzieciątko :-)
A ja mam jeszcze takie pytanie do mam... Może to banalne, ale od jakiegoś czasu zastanawiam się jak właściwie ubrać noworodka w okresie zimowym. Czy pod takiego grubego pajaca z welurku zakładać body z długim rękawkiem, z krótkim czy może w ogóle nie zakładać? Bo pod takiego cienkiego, bawełnianego, traktowanego jako piżamkę, to chyba nic się pod spód nie zakłada?
Ja welurowych nie zakładałam chyba że są czysto bawełniane.magda_79 współczuję tych wzdęć, ja się z nimi borykam praktycznie od początku ciąży, do tego dochodzą jeszcze zaparcia i niestrawności... najgorzej było w I trymestrze, choć teraz i tak jeszcze nie wszystko "działa" tak jak powinno. ja stawiam przede wszystkim na odpowiednią dietę, czyli dużo błonnika i lekkostrawne potrawy, unikam za to fastfoodów, ciężkich, tłustych i smażonych potraw
Dzięki babki za rady...
Kłaczku też tak uważam jak ty, i jakoś mam opory zakładać pajace na gołe ciałko...