reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Karolcia powinnaś zrobić test owulacyjny.Może by Ci się rozjaśniło i choć jedno może miałabyś z głowy.
Wierzę że będzie dobrze.
Dodam jeszcze że u mojej siostry było podobnie.Też nie potrafi określić daty ostatniej miesiączki.

Nigdy nie robiłam...ile taki kosztuje, tyle co ciązowy? i jak się go robi i jak odczytuje? teraz jestem w pracy to i tak nie dam rady....

reklama
Mart81 czekam na twojego sikańca :)
agala ja mam ten sam problem z ubieraniem, kurde człowiek nie ma doświadczenia i się zastanawia :) i ciągle się zastanawiam ile tego kupić wszystkiego

kasia2011 i Linea82 dziewczynki kciuki zaciśnięte!!!! wszystko będzie dobrze!!!!

Witam dziewczyny w ten słoneczny dzień :-)
Linea wszystko będzie dobrze
Bella85 udanego urlopu
Marta 81 rób test bo umieramy z ciekawości
Kasia2011 trzymam kciukasy

Dziewczyny tak dużo piszecie, że nie sposób wszystkiego czytać ale to dobrze bo przynajmniej jest gdzie się wygadać i jest kogo poprosić o poradę. ja też czekam na @ mam nadzieję że przyjdzie jak najszybciej i będzie można zacząć starania.

Jestem, załatwiłam prawie wszystko. Muszę wypełnić jeszcze trochę papierów i we wtorek zaniosę do sekretariatu.
Już Wam piszę o tej mojej pracy...
Pracowałam do końca czerwca w szkole, na zastępstwo, teraz przez wakacje jestem zarejestrowana jako bezrobotna. Już w czerwcu zaproponowali mi pracę od września w zerówce, normalnie, nie na zastępstwo. Oczywiście chciałam bardzo. Tylko jak zaszłam w ciążę to się obawiałam, czy mnie przyjmą no i czy dam radę, bo to dzieciaki, wiadomo, choroby.
W środę rozmawiałam z w-ce dyr, powiedziałam jej, co i jak. Radziła nie mówić głównej dyr o ciąży i normalnie zacząć pracę. Jeśli dzieci będą chorować, to mam iśc na zwolnienie.
Dla mnie to zbawienie, bo z jednej pensji byłoby nam ciężko, a tu jeszcze rzeczy dla malucha trzeba będzie kupować. Więc idę do pracy, dostanę umowę na rok, więc będę mieć macierzyński normalnie.
Mam nadzieję, że dam radę.

Kahaka, spoko - fajna praca w sumie. Czemu zwolnienie jak dzieciaki beda chorowac? Sprawy zakazne masz przerobione w dziecinstwie? No, na grype by trzeba bylo uwazac, ale to mozna zlapac nawet na ulicy. Poza tym we wrzesniu to juz bedzie chyba 3 miesiace ciazy, wiec to co najgorsze juz bedzie za Toba.

reklama
Kasia, Linnea -kciuki zaciśnięte&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Karolcia- może to faktycznie okołowulacyjne plamienia są , nie martw się kochanieńka.Ja Ciebie podziwiam naprawdę masz w sobie mnóstwo siły uda Ci się zobaczysz:tak:
Mart- ja też bym na Twoim miejscu zatestowała przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz.

Jak tak czytam o tym ubieraniu bobasków to się zastanawiam czy je będe umiała ubrać dziecko i zadbać o nie prawidłowo kurcze macierzyństwo to nie taka prosta sprawa zaczynam się zastanawiać czy nie wybrać się na kurs dokształcający do siostry tam jest pięcioro dzieci trening jak się patrzy
:-D:-D:-D
Ja już obiadek ugotowałam teraz czekam na M tata wyjechał na wieś, mam wolną chatę może wpadniecie na kawę?:-)bez kitu gdyby nie wy to bym z nudów padła tak to sobie wejdę poczytam popiszę z Wami i czas szybciej leci, szukam i szukam tej pracy i już nadzieje tracę normalnie.

Do góry