reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie dziewczynki:)
[*][*][*] światełka dla nowych aniołków

gratulacje dla przyszłych mam::):)

Siedzę sobie na urlopie, cieszę się swoim mężem:) może nie na tyle co bym chciała bo pomaga on moim rodzicom w remoncie, ale jest ok, nie mamy chociaż pretekstu do kłótni hehehe

U mnie ciąg dalszy problemów w pracy, ale nie będę pisała żeby się nie nakręcać, ale spowodowało to że ja też będę testować za dwa tyg;-) zobaczymy co wyjdzie

Buziaki dla wszystkich:)

reklama
Igusiad trzymamy kciuki &&&&&&&&&:)
olusia to tak jak Mój , tez chciałaby bliźniaki !!!!!!!:) ja tez w sumie :)
co do tego śluzu to juz nie mam pojęcia moze i to owulacja i bedą dwa bomble hihih :)

Igusiad, no to bedziemy testowac razem!!! No chyba ze znowu zlapie dola a @ nie da szansy na nadzieje i przylezie wczesniej.

Wlasciwie to mam jeszcze jedno pytanko. Przed druga strata @ zaczynala sie od razu z kopyta i lalo sie jak z kranu. Po tym jak mnie porzadnie wyczyscili jest w ogole marna, a ponadto zaczyna sie od dwudniowych plamien. I teraz zagadka. Jak powinnam liczyc cykl, od pierwszego plamienia, czy od pierwszego krwawienia? Podpowiedzcie prosze, cobym nie zdazyla sie nakrecic. Poza tym tak sie zastanawiam, czy betki nie strzelic przed ta moja biopsja, bo ona wypada 2 albo 3 dni przed planowana @, oczywiscie w zaleznosci jak to powinnam liczyc. Podpowiedzcie prosze zdezorientowanej kolezance po fachu.

Buziaki

Witam się wieczornie!
Udało mi się dziś nawet obiad zrobić, co ostatnio jest rzadkością. Mąż zadowolony.
Myślę ciągle o tej wizycie jutrzejszej, już nawet poryczałam sobie z nerwów :-(
Olusia, cykl zaczyna się od momentu krwawienia, nie plamienia. Tak mi kiedys gin powiedziała. A z tym plamieniem Twoim, to może zbadaj progesteron, bo może masz niedomogę.
ilona, przetrwają! U mnie przytualski były w poniedziałek rano, a wzrost tempki dopiero w środę i dały radę :tak: zresztą zerknij na mój wykres, masz odnośnik w sygnaturce mojej.

Olusia u mnie jest tak samo,najpierw plamienie ale mnie zawsze boli brzuch wiec liczę od tego plamnienia cykl , na dole na wykresie mam to uwględnione , ale ja tak mialam przewaznie,najpierw plamienia a na nastepny dzien juz sie rozkręcała @, dzis 5 dzien a ja juz nie mam prawie nic @ takie lekkie plamienie juz,wiec w sumie to 3 dni mialam krwawienie !!!
no ale ja liczę od tego pierwszego dnia plamienia!!

Kahaka, a kiedy bada sie progesteron, tzn w ktorym dniu cyklu? a jesli chodzi o wizyte, to sie nie martw, wiem ze latwo sie mowi a gorzej robi. sama tak swirowalam, ale ostatnio nawet moja endokrynolog mi powiedziala, ze mam przestac sciagac na siebie nieszczescia;) Nosek do gory i sprobuj znalezc sobie jakies zajecie. kciuki zacisniete Zdrowaska zmowiona. Dawaj tylko znac jak juz bedziesz po.
Ilona no wlasnie u mnie to tak samo wyglada, czasami nawet tylko dwa dni tego krwawienia. No ale moze to tez dlatego ze tarczyca jest juz w normie to i krwotoki zniknely? Po prostu jak bede u gina to go tez dopytam jak do tego podejsc.
Przytulaski dla wszystkich.

Ostatnia edycja:
Olusia- licz od pierwszego dnia krwawienia ja też tak mam od zabiegu ,że najpierw brudze ,a potem jest dopiero @.

Igusiad- to trzymam kciuki za Ciebie:)
Kahaka - nie martw się kochana trzymamy wszystkie kciuki uszy do góry.
Oj to zanosi się testowo już się nie mogę doczekać wyników najlepiej dwuch kreseczek u każdej:tak:

Pewnie jak ja będe testować to już się poprzenosicie na wieści od ciężarówek i do rozpakowanych mamusiek , a ja tu zostane mam nadzieję ,że będziecie zaglądały tu na cpp :tak:

kobietka no ja sama nie wiem jak to wszystko ugryźć z jednej strony nie chce robic znów tej całej szopki termometrowo-owulacyjnej a z drugiej strony chce wybadać ja teraz te moje cykle wyglądają, chciałam zrobic czjane przez te dwa cykle ostatni sama zawaliłam mierzenie a ten to nie wiem ... minimalna róznica miedzy obiema fazami ziwaczne skoki i ani razu tempki powyżej 36,9, ale nie panikuje olewam jak narazie, ale nie ukrywam że nie na to liczyłam, ale loozik póki co :D

Olusia81 i Igusia &&

a zapomłam sie pochwalić :D znowu nastepne weselicho w sąsiedztwie i bramke im zrobiliśmy :D se strzeliłam make-upa hehe zaraz wam fotę wstawię :D to sie pośmiejecie

no i proszę :

Załączniki

• oko.jpg
    oko.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 76
  • DSC05563.jpg
    DSC05563.jpg
    60,9 KB · Wyświetleń: 66
Ostatnia edycja:
reklama
Ilona24 , to ja proponuję "dobre" pozegnanie we wtorek rano :cool2:możliwe że nawet traficie w córeczkę, czego życzę serdecznie
igusia , skoro testowanie w planie , znaczy wątpliwości rozwiane :-)

kobietka22 , nawet jak ONE wszystkie stąd prysną , to ja tu z tobą zostanę - jak taki dinozaur:-D

As juz maszeruje ....z pielgrzymką - w moja stronę:tak:
Bibianka , gdzie ty? jak się goi tatoo ?
IZW , dziś poczułam co to wydatki na podręczniki :szok: zamówiłam w necie , bo taniej niż w księgarni, ale to i tak sporo. Fajnie że i u Was wszystko dobrze się układa:-)
Ty to masz twórczą inwencje - teraz to był chyba Avatar !

Ostatnia edycja:
Do góry