Emy - mam nadzieje że te skurczyki Ci miną. U mnie jakoś się dziś nie pokazały a wczoraj były ale ledwo ledwo.Przypuszczam że chyba przecholowałam z chodzeniem i sprzątaniem w domu( w poniedziałek przywieźli mi meble do salonu i było małe przemeblowanie)
kasia2011 - skoro maluch szaleje tzn że jest mu dobrze
trzymam kciki
ilona1990 - u mnie leżenie na boku zależy od woli małego bo często jak się przekręcę na bok to mnie kopie strasznie. Z tego co zauważyłam on woli jak leże na plecach. O prawym boku to mogę zapomnieć bo mi nadgarstek drętwieje i prawa kostka u nogi. czasem na plecach też nie umiem leżeć bo albo mam problemy z oddychaniem albo kręgosłup mi nie daje. Jak to mówią co kraj to obyczaj. Staram się spać na lewym boku ale nic na siłę. Kiedyś kobiety nie wiedziały o czymś takim i tez rodziły
as 76 - gratulacje !!! teraz odpocznij a potem czeka cię zakówanie haha
kasia2011 - skoro maluch szaleje tzn że jest mu dobrze
ilona1990 - u mnie leżenie na boku zależy od woli małego bo często jak się przekręcę na bok to mnie kopie strasznie. Z tego co zauważyłam on woli jak leże na plecach. O prawym boku to mogę zapomnieć bo mi nadgarstek drętwieje i prawa kostka u nogi. czasem na plecach też nie umiem leżeć bo albo mam problemy z oddychaniem albo kręgosłup mi nie daje. Jak to mówią co kraj to obyczaj. Staram się spać na lewym boku ale nic na siłę. Kiedyś kobiety nie wiedziały o czymś takim i tez rodziły
as 76 - gratulacje !!! teraz odpocznij a potem czeka cię zakówanie haha