reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Anulka, tak czytam o Twoim porodzie... Chcesz ciekawostke? Tutaj wypisuja do domu w dobe po cesarce.:szok: Nikt sie nie przejmuje, jesli kobieta jest w stanie nadajacym sie to wypad do domu.
Lilijanna, dziecko mi szybciej uroslo, nooo... A co do smakow... Moj brat (nie w ciazy na pewno) potrafil bigos zapijac kefirem, ale ja mam raczej normalne smaki. Rajmund sie nabijal, ze czekolady z nadzieniem sledziowym jeszcze nie wyprodukowali, ale on jest zlosliwiec i to jest powszechnie znana prawda. Natomiast w tej chwili miewam niemal obsesyjne zachciewaje na konkretne zarelka i jak sie dorwe to jakbym miesiac nie jadla. Masakra jakas.
Ops... Jesli Adrianna testowala to z tego faktycznie moze nic nie wyjsc.:-D Spokojnie i powoli, mam nadzieje ze cos sie wykluje. Przeciez Ada nie wziela sie z kapusty. Mam nadzieje ze nie masz "cisnienia", ze podchodzisz do tematu spokojnie - wtedy przeciez latwiej.

I kolejna przesylka od coreczki?
http://www.youtube.com/watch?v=WH8pU-xIMYM&feature=related

Ostatnia edycja:
reklama
Pati.b. twoja sytuacja napawa mnie nadzieją....jestem juz na watku o badaniach spisuje wszystko,przegladam dokladnie...wierze,ze kiedys sie uda:) musze miec nadzieje...co do tego leku to strasznie mi przykro,ze tutaj nie ma takich madrych lekarzy jak u ciebie...moze juz byla bym mama...;( ale coz widocznie tak mialo byc...teraz juz wiem,ze istnieje cos takiego wiec jesli znajdzie sie lekarz ktory bedzie mnie prowadzil to wspomne mu ze wiem o takim leku zeby nie bylo...a tak wogole to gratuluje wszystkim kobitkom noszacym pod sercem fasolke:)) i pati.b. tobie tez bardzo gratuluje Michałka:) ładne imie:) miłej niedzieli dziewczynki.dziekuje

Anulka198424 Fabianek śliczności:)gratulacje:) niech zdrowo rośnie!
Wisienka gratulacje córci, cudo:)
trawa super wieści!! moje gratulacje, nudnej i książkowej ciąży teraz życzę do końca:)
czarna76 te Twoje panny to już duże,ale za to jakie piękności:)
Ewelina26 leż i się nie przemęczaj, maleństwu dobrze u Ciebie w brzucholku:)
Lenka dobrze słyszeć (czytać), że wszystko jest ok i że mama w sumie dobrze się czuje:)
kasia2011 nie denerwuj się, spokojnie, musi być dobrze, innej opcji nie przyjmujemy,jak kłaczek pisze spróbuj zająć czymś myśli... a poniedziałek już jutro!
karola witaj wśród Aniołkowych Mam, (*)(*)(*) dla Aniołków, przytulam mocno...na temat badań dziewczyny już napisały
Emy pozdrawiam;)
Karolcia Tobie już malutko zostało, odpoczywaj u rodziców... niech Ci ten czas do końca już szybko zleci:)
Olusia całkiem fajna fryzurka, ładnie Ci w niej:)
Lilijanna trzymamy kciukasy&&&&& jak nie teraz to za miesiąc;)
V_jolka za Ciebie i Twoje maleństwo też kciuki zaciśnięte mocno&&&&&
kłaczku z tymi zachciewajkami to tak jest ponoć, ja tam nie wiem nic takiego mnie nie dopadło i nie wiem czy dobrze to czy źle, ale skoro Gucio ok rośnie, to nie ma to znaczenia...

a u nas dobrze, Gutek mój wczoraj zaczął delikatnie kopać, nawet tatusia w polik kopnął, bo ten głowę położył na brzuchu...niesamowite uczucie, czekam co dzień na więcej, ale chyba maluch ma jeszcze dużo miejsca do hasania i stąd to takie leciutkie pukanie. Ale nic to, tyle czekałam na pierwsze "puk puk" to i dłużej poczekam na więcej i mocniej:)

Miłej niedzieli Wszystkim życzę i cieplutko pozdrawiam bez wyjątku.

V_jolka, gdzies to juz widzialam. Dzieciaki sa niesamowite!:-D
Jujka, doczekac sie nie moge az Jajko zacznie kopac. Kurcze, moglo by juz zaczac... To fantastyczne i niepowtarzalne uczucie.

Oblazlam na carboot pod Tesco. No i mam nogi w d... bo to cos ze 2M w jedna strone i tak sie idzielekko latwo i przyjemnie bo z gorki, gorzej z powrotem, ale znow mam cos nowego dla Jajka. Mam malutka butelke ze smokiem, noweczka jeszcze nie rozpakowywana, bardzo powazne dzinsy na pol roczku mniej wiecej i... wiadro pieluch. Dokladnie to 10 pieluszek wielorazowych, takich o jakie mi chodzilo, bawelnianych majtek na napy, z wkladem i 10 roznego rozmiaru majtasow ceratkowych. I jeszcze torba do tego specjalnie na pieluchy. Generalnie o takie pieluchy mi chodzilo, te sa uzywane, ale bielutkie i bez plam, jedynie widac ze prane bo frotka od twardej wody nieco zesztywniala. Normalka. Ceratki tez widze ze latane bo w rzepki sie powczepialy jakies inne wlokna, ale wszystko w bardzo dobrym stanie. Jest w tym jeszcze rolka takiej wlokniny jak dzieciece chusteczki do pupy, tylko suchej. Nie wpadlabym po co, gdyby mi kobitka nie pokazala - to sie odcina po kawalku i kladzie na wklad, bezposrednio pod pupe dziecia - chroni pieluszke przed kupa. Phi, czego to ludzie nie wymysla... Rajmund sie posra jak to zobaczy. Wiecej majtkopieluch dokupie na ebay'u. Chyba pora dzieciu pokoik organizowac bo te rupiecki to sie juz w sypialni naszej nie mieszcza...

Dziewczyny- jeszcze raz wielkie dzięki! Najważniejsze to donosić;-) dziękuję za życzenia oby do marca:-)
miśkam - trzymam za Ciebie - wiesz?
Lilijanna - dobrze pamiętasz ;-) ktoś się tu mną opiekuje i za mną wstawia! Co do lekarza, to narazie jestem zapisana dopiero na 12.08 - na razie to szukam odpowiedniego prowadzącego, bo nikomu nie ufam...
Jujka - już tęsknię za takimi kopniakami

miłej niedzieli!

Onaxxx, super! Kociak w domu potrafi rozkrecic atmosfere, a juz 2 kociaki to lepsze od TV. Swietny pomysl! Masz teraz pewnie sporo zabawy z nowa lokatorka.

Trawa, Lili - dziękuję za kciuki:) Mam nadzieję, że niedługo dołączę do grona zafasolkowanych. Jeszcze miesiąc i jak dobrze pójdzie zaczynamy staranka...
Pozdrawiam Was wszystkie starające, czekające i brzuchatki!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry