reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

cześć wam kochane!!!!

No i ja znam to uczucie dziewczyny mój znowu w Niemczech i nawet nie wiem kiedy go zobaczę:( brakuje mi go bardzo najgorzej teraz jak leże i się martwie co z dzieckiem a przez telefon co on może wiedzieć...:( Mówi mi że przewrażliwiona jestem że wszystko teraz będzie dobrze nie wyobraża sobie czegoś innego a ja tak:( boję się co chwila jak mnie zakłuje i mam już czarne myśli wiem że musze mieć wiarę ze wszystko będzie dobrze ale nie umiem tyle razy każdej z was która była w dwupaku mówiłam że wszystko będzie dobrze żeby się nie obawiałay a teraz sama sram w gacie czy żyje, czy przeżyje czy jest ok co tam w brzuchu się dzieje czemu mnie kłuje dzwonić do gin czy nie Boże masakra totalna rozmawiam z maleństwem i proszę żeby wszystko było ok że go kocham całym sercem i tak bardzo chcę je mieć że tu z nami będzie mu dobrze i ze będzie kochany przez wszystkich że będzie miał wspanialego brata niech tylko będzie wszystko ok. no ale się rozpisałam...
kłaczek coś czuję że następnym razem tym chińczykom w piety wejdzie jak im powiesz co o nich myślisz :D
ilonka, olusia a nie chcecie sieprzeprowadzić do stolicy??? sprzedajcie wszystko i tam zbudujcie gnizadko ja jak będe miała możliwość pakuję siebie i syna i jadę do Niemiec rodzina powinna byc razem... Niestety za chlebem człowiek jedzie i nie ma wyjścia....
Bibianko a kiedy ta kolacja i bielizna miała być i fryzurka bo nie pamiętam czy było czy nie???? Jak tak to szczegółów nie słyszałam :p
agala dobrych zakupów :) pochwal się później co tam nakupiłaś:)
jujka pisz częściej:) brzusio zdrowo rośnie pięknie tak ma własnie być:)
LedyM odezwij się do nas kochana...
poroniona a ty chyba na urlopie???
Kobietka chyba też???
Buziaki kochane ja własnie zajadam jabłuszko:)

reklama
EwelinaK, melduje ze juz potrafie pojechac od babskich organow rozrodczych na kilka niewybrednych sposobow, szmata nie ma problemu, dziwka w taki naprawde obrzydliwy sposob tez i te mniej obrzydliwe a bardziej popularne. Ucze sie gorliwie, pracuje obecnie nad "wiazankami". Powinno styknac. Marza mi sie pietrusy w stylu wschodnim, gdzie wiaze sie w poetycki sposob zawszone woly z obsranymi organami mamus, dokladajac do rodowodu parszywe psy i jeszcze jekis wielbladzie chwosty... Niestety takiego kunsztu chyba nie uda mi sie osiagnac.:-D
Wisienka! Ales Ty sie zakamuflowala! No, przynajmniej widac ze sie nie obijalas w tym czasie - corenka sliczna, pogratulowac. Ale zeby tak pary z dzioba nie puscic... Zolza normalnie.;-)

Wisienka Emilka jest cudna :) gratulacje

a co do różu i tylko różu dla dziewczynek to mi się też totalnie nie podoba. A słowo śłitaśny i słodziak wyprowadza mnie z równowagi :) ale ja to chyba z innej epoki. Mali chłopcy w samym błękicie też mi się nie podobają. Dziecko to dziecko i fajnie jak zna wszystkie kolory. Zarówno chłopiec i dziewczynka pięknie wyglądają w beżach, żółci, zieleni, pomarańczy itd

Zgadza sie. Co do slowa "slitasny", to akurat uzywam i jest to dla mnie okreslenie na taki landrynowaty kicz. Taki szczyt szczytow kiczu, przeslodzonego, przelukrowanego, typu roze, brokaciki i obowiazkowo metalizowane dodatki. Bleeee....

Ewelinka było było :-D obiadokolacja i noc :-D:-D fryzurka też, ale zgubił się kabelek do aparatu, dziś pstryknę telefonem i wrzucę :tak:

Ilona dziś jest dużo rzeczy taniej, mamy tą wyprzedaż od 1 lipca, a dzś dużo rzeczy tańszych
np. te hot weelse czy jak to się tam pisze teraz po 30 zł, buty takie cichobieżki za 10 zł szczotki do włosów za złotówke, ile fajnych rzeczy:tak: ja to normalnie pół sklepu se zostawiłam, ooo stacja pogodowa za 20 zł :-) kusza takie ceny oj kuszą:tak:

Kłaczek Magnusik, oj mnie tez to irytuje jak mamusie swoje córeczki tylko w róż ubierają, a swoich synów na niebiesko, ja Filipkowi jak pokój robiłam to oprócz dywaniku zielonego w białe i niebieskie paski nie ma nic w tym kolorze, pokój zrobiłam żółty, nawet jak ciuszki kupowałam to wszsytko tylko nie błękit, może dlatego mnie to wkurz, ze ludzie kojarza te kolory od razu z płcią dziecka, tak jakby dziewczynka nie mogła mieć nic niebieskiego i na odwrót, moja koleżanka kupiła niebieski wózek i jak urodziła córeczkę to wszyscy gratulowali jej syna, no bo przecież ma niebieski wózek :sorry2:

Wisieńka, Emilka cudowna, jescze raz gratulacje

Bibiana jezu jaka ja zła jestem o to, bo u nas takich wyprzedaży nie ma !!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y: u mojej siostry są nad morzem u mnie nie było nigdy :(((((( a przeciez powiny być w kazdej biedronce :((((((((((((( ehhhhhhh słyszałam własnie o tych wyprzedażach i naprawdę tanio mozna cos kupic :( no szkoda :((((((((( u mnie dziura najwidoczniej jest i dlatego :(
Czekamy na fotkę , sama jestem ciekawa jak wyglądasz , i reszta dziewczyn :p
Wisienka - ale masz cudowną córeczkę :) piękna jest !!!! i jak sie super usmiecha na tym zdjęciu :)

Bibiano, mnie sie cholernie podobaja dla dziecia pastelowe zielenie, cieplutkie zolcie, beze, kremiczki... Wcale nie musi byc niebiesko, ale dopuszczam niezaleznie od plci. No, wozek na szczescie mamy neutralny, popiel z jasniutkim bezem. Kolezanka miala zajefajnie... czemu ludzie mysla standardami? Mama Jenny, opowiadala, ze miala dla niej kilka niebieskich ubranek i tak ja wlasnie ubierala czasem i wszyscy sie zachwycali jaki ladny chlopczyk. Jenny jest sliczna. Mamusia sie wkurzyla i przebila dziecku uszy. A mnie rybka - jesli bedziemy mieli dziewczynke, bede ja ubierac kolorowo. Dzieci pieknie wygladaja w roznych kolorach. Hmmm... Kombinezonik zimowy mamy niebieski. Taki sie trafil, nie patrzylam na kolor, bardziej na grubosc i wygode.

reklama
Hej ,
miałyśmy dziś wycieczkę na Jasną Górę ..... pewnie się śmiejecie , ale pomimo wszystko nie często tam bywam. Zaliczona wieża , dla dziewczyn frajda , a ja ledwo nie umarłam bo mam lęk wysokości. Pomodliłam sie przed Cudownym Obrazem za nasze wszystkie aniołki , ciążarne i staraczki- nawet w tej intencji przeszłyśmy na kolanach wkoło Obrazu. Cóż , muszę przyznać zrobiłam chyba pierwszy raz w życiu , bolały kolanka....ale może Panienka będzie dla nas łaskawa.
Wchodziła dziś pielgrzymka z Poznania , sporo ludzi było ale jeszcze nie najgorzej.

IZW , też tak myślę , że może mnie zaskoczy. zaczęłam brać folik.

Kochane , cieszcie się że możecie narazie, podkreślam Narazie , kupować dzieciom to co wam się podoba. W póżniejszym czasie może to być już trudne , znam z autopsji .
Moje panie chodzą w tym co same wygrzebią z szafki , zdecydowanie wybierają to co lubią i nie bardzo mogę przeforsować to co mnie się podoba.
Starsza preferuje koszulki i dresy lub bojówki , Młoda uwielbia błyszczeć (więc w grę wchodzi wszystko to co opisałyście -bleee) , róże , bordo , żołte , pomarańcz , niebieski , zielony - cekiny , pióra , torebki , buty na obcasie, itd,itp...:laugh2: Niestety
a zapomniałam o wszelkiego rodzaju opaskach, spineczkach i gumeczkach , musowo błyszczyk do ust i perfumy . Mówie Wam koszmar ! Ale są wakacje to pozwalam , do szkoły -szlaban.
Buziaki dla Was !!!
Zjola i Karolcia - do roboty ! Zeby to moje klęczenie na marne nie poszło!!!:-D

Ostatnia edycja:
Do góry