reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Czarna, a ile latek liczy sobie Twoje mlodsze dziecie? 7-8, tak? Wiec spokojnie, poki co reprezentuje okres tzw. sroczego gustu. Moje tez to mialy. Marynia w tym wieku zaczela spiewac wiec czesto miewala kreacje typowo sceniczne. Matulu, co ona wymyslala... Im wiecej brokatu tym jej zdaniem ladniej bylo. Kiedys cala zachwycona i dumna wyszlam z nia z Sukiennic bo ogladala z zachwytem srebrna bizuterie z bursztynami, myslalam ze zaczyna normalniec... Nie zwrocilam uwagi ze typuje bursztyny minimum wielkosci kurzego jaja, inne jej nie kreca. Przeszly mi wszelkie nadzieje jak dopadla w jakiejs bramie stoisko z tureckim i indyjskim badziewiem typu bardzo zlote i bardzo srebrne i zawisla w zachwycie.:-D Na dzien dzisiejszy ma dziwny, ale juz nie blyszczacy gust.

Ostatnia edycja:
reklama
Ewelinak moj piekny to tylko przejsciowo na zeslaniu, bo jak pamietacie, stracil prace i teraz w jednej firmie pracujemy. Tylko na szkolenie musial pojechac. Niestety zarobki ma olsztynskie, bo to tylko przejsciowe. Ale jakos dajemy rade.
A ja chyba od nowa bede chora:( znowu z nosa ciurkiem leci i znowu goraczka. Jeszcze nigdy tak dlugo nie chorowalam. Normalnie zalamka. Ale za to w koncu zaczyna mi po malu spadac waga;) od poniedzialku juz kilogram. Trzymajcie kciuki, chociaz tyle moge dla siebie zrobic:)

Buziaki:*

Ps: Czarna, to ja sie podlaczam pod TWoje modlitwy. Czestochowa to dla nas bardzo wazne miejsce, od pielgrzymki zaczal sie nasz zwiazek:) i tak juz trwa 12 lat. Mielismy do przejscia marne 520 kilometrow, czyli 16 dni w upale. Uczy pokory. Moze dlatego jestesmy tacy silni i razem pokonujemy wszystkie trudnosci.

Ostatnia edycja:
O to , to ! To jest to : sroczy gust Mam nadzieje że to minie . Jak już naprawde przesadzi , to mówie że jak się nie przebierze to ją z nią nie idę . wtedy troche odpuści. Ona ma 8 lat.

Matka wyrodna.:-D Ja mowilam ze ide, ale ona 5 metrow za mna i sie przy ludziach do mnie nie odzywa. Zawsze strzelala o to focha.:-D Przechodzi. Bzdziagwa miala okres czarny, teraz uznaje kolory, ale ubiera sie oryginalnie - koszulka na bluzke z dlugim rekawem, spodniczka na spodniach... Cos po mamie albo co... Szuka chyba czegos dla siebie po prostu, nie wbija sie w ramki, tylko eksperymentuje. Jak dla mnie zaden problem, tez lubie po swojemu.

Olusia , idąc tam dzisiaj myślałam o nas wszystkich
To miło wspominacie pielgrzymkę , a tyle kilometrów to naprawdę wyzwanie.

Anulka , gdzieś ty się zagubiła? Hoop , hoop !

czarna ja też się dołączam do modlitwy za nas wszystkie.... sama bym bardzo chciała jechać do Częstochowy... ale może w sierpniu się postaram!!

wisienka jaka śliczna ta Twoja truskaweczka!! tylko schrupać!! pięknośći... gratuluję!!

a u nas taka burza w nocy;/ wszędzie straże były... domy podmyło... ehh.... od 21 do 4 złączyły się 4 burze... masakra....

teraz tylko znajdziemy dobre prace... i kochane ruszamy z remontami!!! nawet brat pytał wczoraj kiedy się wprowadzamy... a my, że na razie brak finansów, a on, że kasą się nie trzeba przejmować!! znaczy z nim problemu nie będzie....
w ogóle codziennie tam przebywamy... i świetnie się rozumiemy...

a tu tak załączam fotkę z moimi pyziulami:) Pulpit.jpg

Dziewczynki żegnam się do poniedziałku, jak mąż wraca to spędzamy jak najwiecej czasu razem wiec nie mam bardzo czasu na net !!!
Miłego weekendu życzę każdej :):-D
Starającym sie owocnych działań , zaciążonym spokoju ( proszę pogłaskać ode mnie domki waszych maluszków)
Buziaczki:*********** :-):-D:-D

hej dziewczyny
Jujka- super ze wszystko z Guciem ok.i tak bedzie do końca:)
no powiem wam ze mi tez róż nie lezy.Mam bardzo malo rzeczy w tym kolorze.Dla mnie to kolor majtkowy.mam duzo z czerwonym czy bordowym
a juz jak wodze rozowe wozki to mi nie dobrze sie robi(przepraszam jesli kogos obrazilam)
ewelinak26- kochana bedzie ok.trzeba myslec pozytywnie.duzo odpoczywaj.
wisienka-Emilka słodka jest.GRATULUJE:)
A ja dzis bylam w Bydgoszczy na grobie u mojej kochanej córeczki.Oj poryczlam sie znowu.Mialaby ponad 11 miesiacy.Pewnie zaczynalaby chodzic.

reklama
czarna Dziękuję:):)
ilona24 udanego wekendu!!!!
karolcia33 a na ile do rodziców sie przeprowadziłas co tam wg u was z mężem mam nadzieje wszystko ok a synuś???? No ja własnie jestem na etapie wyszukiwania łóżka dla mojego Kacpra i nie wiem czy takie pojedyńcze czy może jakiś tapczan, narożnik nie wiem ;/ z jednej str chciałabym pojedyńcze jakieś wypasione żeby sam sobie wybrał ale z drugiej str np na narożniki będę mogła położyć się obok....;/ nie wiem...
A ja leżę dzisiaj już żadnych bóli wczoraj no-spe wzięłam i spokojnie spałam prawie do 11 z moim synciem;P Ale dzisiaj to mi się NUDZI łojjjj nie chce mi się już leżeć ale dla dzidzi wszystko!!! I co tu robić???

Do góry