Heh no właśnie, ta jedna kreseczka. U mnie wygląda to tak, że mój okres, do niedawna regularny, od 2 miesięcy zaczął wariować.2 tygodnie po ostatniej miesiączce (po dość częstym przytulaniu) zaczęły mnie boleć piersi. Pieczenie, ból zarazem. W jednym momencie poczułam taki ból sutka, podobny do ukłucia, który trwał przez kilka minut. Potem doszedł ból piersi po bokach, czuję takie "ciągnięcie", pobolewa mnie brzuch (takie jakby uciskanie) i od czasu kłuje mnie w okolicach jajników. Nic mi się nie chce, budzę się z bólem głowy.Dodam, że takiego bólu piersi jak ostatnio nigdy nie miałam ani przed ani w czasie miesiączki. Zrobiłam test. Jedna kreska, jednak jakby się tak dobrze przyjrzeć to była i druga tylko że baaaaardzo blada. Nie wiem co myśleć. Czy na betę też jest za wcześnie ?
reklama
madzik_
Fanka BB :)
Dziewczeta ja miałam taką sytuację z tescikiem.. Byłam już w 2-3 tygodniowej ciąży, robiłam test 2 dni po tym jak powinnam dostać okresu, bo było go brak i nic.... BRAK CIĄŻY!!
Ponieważ miałam sytuacje iż chciałam z mienić pracę, postanowiłam zrobić test z krwi Beta hcg i wyszedł ze jestem w 2-3 tygodniu ciąży, a test siusiaczkowy nadal miał tylko jedną kreskę.
Tak naprawdę nie widziałam jeszcze teściku z dwoma kreseczkami.. A ja czułams ie od początku ciąży senna okropnie, wracałam z pracy i lulu( miałałm tak zawsze przed grypą i myslałam ze będe chora), no i okazało sie że w ciąże juz zaszłam
Ucieszyliśmy się niesamowicie bo czekaliśmy na te 2 kreseczki, a pierwszy dowiedział się mąż bo to on odbieral tego samego dnia wynik, wiec to on mi powiedział ze w ciąży jestem
Ponieważ miałam sytuacje iż chciałam z mienić pracę, postanowiłam zrobić test z krwi Beta hcg i wyszedł ze jestem w 2-3 tygodniu ciąży, a test siusiaczkowy nadal miał tylko jedną kreskę.
Tak naprawdę nie widziałam jeszcze teściku z dwoma kreseczkami.. A ja czułams ie od początku ciąży senna okropnie, wracałam z pracy i lulu( miałałm tak zawsze przed grypą i myslałam ze będe chora), no i okazało sie że w ciąże juz zaszłam
Ucieszyliśmy się niesamowicie bo czekaliśmy na te 2 kreseczki, a pierwszy dowiedział się mąż bo to on odbieral tego samego dnia wynik, wiec to on mi powiedział ze w ciąży jestem
Sloneczko1761
Zaciekawiona BB
U mnie na tescie jest też jedna kreska a okresu nie mam od 15 dni.Mam nadzieje ze za wczesnie zrobiłam i przy powtórce juz będą II kreseczki.
Sloneczko1761
Zaciekawiona BB
U mnie na tescie jest też jedna kreska a okresu nie mam od 15 dni.Mam nadzieje ze za wczesnie zrobiłam i przy powtórce juz będą II kreseczki.
Test Beta hcg co to za test jak go sie wykonuje ??
Sloneczko1761
Zaciekawiona BB
ok dzięki moze sie na niego skuszę
martyna222
udało się ! :)
Ja miałam 2 negatywne testy pierwszy zrobiłam w 7 dni spóźnienia a drugi 3 dni później... więc zrobiłam wczoraj betę i co nic... więc te testy chyba mówia prawdę....
Sloneczko1761
Zaciekawiona BB
he mam nadzieje z,ze w moim przypadku to nie prawda wole miec nadzieje ze następny będzie z II kreseczkami.
martyna222
udało się ! :)
trzymam kciuki może ty będziesz miała wieksze szczęście... pozdrawiamhe mam nadzieje z,ze w moim przypadku to nie prawda wole miec nadzieje ze następny będzie z II kreseczkami.
reklama
Sloneczko1761
Zaciekawiona BB
trzymam kciuki może ty będziesz miała wieksze szczęście... pozdrawiam
mam nadzieje,ze będe miała szczescie,ale innym przyszłym mamusiom też zyczę duzo szczescia.