reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża a test z jedna kreseczką??Test pozytywny - ciąży brak??

Heh :) no właśnie, ta jedna kreseczka. :) U mnie wygląda to tak, że mój okres, do niedawna regularny, od 2 miesięcy zaczął wariować.2 tygodnie po ostatniej miesiączce (po dość częstym przytulaniu) zaczęły mnie boleć piersi. Pieczenie, ból zarazem. W jednym momencie poczułam taki ból sutka, podobny do ukłucia, który trwał przez kilka minut. Potem doszedł ból piersi po bokach, czuję takie "ciągnięcie", pobolewa mnie brzuch (takie jakby uciskanie) i od czasu kłuje mnie w okolicach jajników. Nic mi się nie chce, budzę się z bólem głowy.Dodam, że takiego bólu piersi jak ostatnio nigdy nie miałam ani przed ani w czasie miesiączki. Zrobiłam test. Jedna kreska, jednak jakby się tak dobrze przyjrzeć to była i druga tylko że baaaaardzo blada. Nie wiem co myśleć. Czy na betę też jest za wcześnie ? :sorry2:

reklama
Dziewczeta ja miałam taką sytuację z tescikiem.. Byłam już w 2-3 tygodniowej ciąży, robiłam test 2 dni po tym jak powinnam dostać okresu, bo było go brak i nic.... BRAK CIĄŻY!!

Ponieważ miałam sytuacje iż chciałam z mienić pracę, postanowiłam zrobić test z krwi Beta hcg i wyszedł ze jestem w 2-3 tygodniu ciąży, a test siusiaczkowy nadal miał tylko jedną kreskę.:-p

Tak naprawdę nie widziałam jeszcze teściku z dwoma kreseczkami.. A ja czułams ie od początku ciąży senna okropnie, wracałam z pracy i lulu( miałałm tak zawsze przed grypą i myslałam ze będe chora), no i okazało sie że w ciąże juz zaszłam:)
Ucieszyliśmy się niesamowicie bo czekaliśmy na te 2 kreseczki, a pierwszy dowiedział się mąż bo to on odbieral tego samego dnia wynik, wiec to on mi powiedział ze w ciąży jestem :laugh2::eek:

U mnie na tescie jest też jedna kreska a okresu nie mam od 15 dni.Mam nadzieje ze za wczesnie zrobiłam i przy powtórce juz będą II kreseczki.:)

Ja miałam 2 negatywne testy pierwszy zrobiłam w 7 dni spóźnienia a drugi 3 dni później... więc zrobiłam wczoraj betę i co nic... więc te testy chyba mówia prawdę....

reklama
Do góry