reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża a test z jedna kreseczką??Test pozytywny - ciąży brak??

Jak to mowia - co nagle to po diable. Zaoszczedz sobie stresu, bo jak znam zycie - pewnie maszochote go jeszcze raz zrobic w dniu @
Co ma przyjsc to przyjdzie i nie ma co niczego "popedzac"

reklama
pewnie ze mam ;) oki jako noworoczne postanowienie , wstrzymam sie z robieniem testów do 1 - 3 dni po terminie @, ciekawe czy sie uda, ile bym dała aby ujrzec te 2 kreseczki ehhh

witam koleżanki
U mnie dzis 29 dzien cyklu, zrobiłam test i wyszła jedna kreska a @ nadal nie mam :sorry2: nie wiem czy powinnam już sobie odpuścic? czy poczekac i powtorzyc test za pare dni.
Nawet dobrze nie wiem ilodniowe mam cykle bo coś ostatnio to rozregulowało mi się:baffled: w listopadzie @ byla 10go a w grudniu 6go wiec teraz w styczniu nie wiem kiedy sie spodziewać... No oczywiscie lepiej aby nie pojawiła sie wogole bo chcemy dzidziusia wiadomo;-)

pozdrawiam
i trzymam kciuki za oczekujące podobnie jak ja

dziewczyny ratujcie (
okres spóźnia mi się 12 dni. Dzisiaj byłam u ginekologa i stwierdził wczesną ciążę. Zrobiłam test i wyszła 1 kreseczka ;(
Boli mnie brzuch i piersi :(
Jak myślicie jestem w ciąży czy nie?

Witam wszystkich
od 6 mc staramy się o dzidziusia. Moje cykle są długie (36dni) ale regularne dzisiaj jest 48 dzień cyklu a u mnie nic się nie pojawia czuję tylko skurczowy ból w podbrzuszu (prawa strona) ciągnący do pachwiny. Bolą mnie też krzyże tak jak podczas miesiączki. Żadnych bóli czy opuchnięć piersi zaraz zmierzę sobie temp.Zamierzam zbadać sobie poziom beta ale nie wiem czy jest sens ponieważ robiłam już trzy testy ciążowe (płytkowe)różnych firm wszystkie dały wynik negatywny.
Jakie jest wasze zdanie na ten temat.

reklama
witam
sama strałam sie o dzidzie i to 2 lata i szczerze mówiąc jesli czujesz jakieś bóle to raczej nie jesteś w ciąży tym bardziej że robiłaś testy ... nie potrzebnie tyle wystarczył by jeden one są naprawde wszystkie dobre i napewno pokazały by pozytywny wynik jak to by była ciąża
ja z doświadczenia wiem że jak się myśli o dzidzi nawet podświadomie i tak bardzo się jej chce to z regóły nie wychodzi wiecej dystansu ja zapomniałam na chile bo byłam zajęta organizacją ślubu swojego oczywiście i miesiąc póżniej okazała sie że jestem w 7 tygodniu ciąży a dziś mam synusia
pozdrawiami życze ci fasolki ale pamiętaj nawet podświadome myślenie blokuje twoją psychikę i np to może opóżniać okres (mi podczas starania spóźniał sie naokrągło i to po 2 miesiące )
buśka
jak chcesz pogadać to pisz na gg 12977064

Do góry