Do dzisiaj nie mam @ i nie wiem jak mam traktowac.cykle od 6 miesięcy regularne 30 dni!! potrafiłam sobie dokładnie wyliczyc nawet co do godziny. w 25 dniu cyklu dostałam krwawienia ale bardzo skromnego i trwało ono 1,5 dnia.pożniej tylko kilka plamek. w dniu w którym powinnam dostać @ pojawiła sie mleczno-różowa wydzielina i tyle. Od 3 tyg czuje sie jakbym zaraz miała dostać @ ale śladu nie ma !!jestem osłabiona, jest mi prawie caly czas niedobrze,wczoraj napiłam sie dosłownie 2 łyki szampana i czułam sie fatalnie. w wigilie z ledwością zjadłam moja ulubiona zupe grzybową!!w dole brzucha mi bulgocze jak sie położe, mam zgage i kompletnie nie mam ochoty na jedzenie
dzisiaj zrobiłam test 8 dni od dnia spodziewanej @ i wyszła jedna kreska.byłam u lekarza. Pani doktor powiedziała mi ze jej to wygląda na wczesną ciąże ale pewności nie ma. cały czas czuje sie jakbym miała zaraz dostać @ i nic. do tego z badania jej wyszedł powiększony prawy jajnik i grzybica
co podobno jest typowe we wczesnej ciąży. dostałam leki, kwas foliowy. od dzisiaj powinnam mieć dni plodne i nie widze jednak zeby sie na to zapowiadało! nie miałam problemu z regularnością @ a przede wszystkim jak miałam okres to bez względu na leki czy zabiegi trwał on 5-7 dni był dość obfity i REGULARNY! więc dlaczego teraz jesli to był wogóle okres był tak któtki? wcześniej i skąpy?i dlaczego cały czas sie czuje jak bąba??nie wiem naprawde juz co robic kazała mi przyjść za 2 tyg i stwierdzi wtedy czy powiększyła mi sie macica i dopiero mi odpowie na pytanie odnosnie ciazy czy ona jest czy jej nie ma. wszystko ok ale dlaczego w takim razie nie mam @ i dlaczego czuje sie tak jakbym miała zaraz dostać @ a test wychodzi negatywnie?Co ciekawe zrobiłam test owulacyjny i nic a od dzisiaj powinnam testować? jest to mozliwe ze mam za małe stężenie HCG i dlatego test sikany nie wychodzi?
Możecie mi jakos pomóc bo ja juz nie wiem co mam robić!!?? co mysleć!! wolałabym wiedziec w jedną albo drugą str!! Miałam może któraś z Was taki przypadek?