reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża 6 tygodni po poronieniu

Wzięłam Duphaston, lekarz nie zalecił profilaktycznie, tylko w przypadku plamień. Co oni zobaczą na izbie? Nic pewnie...
A co za roznica, co zobacza ? Sprawdza szyjke bedzie cos widac to bedzie, moze przepisza luteine. Ja jezdzilam na izbe, bo mi zalezslo na utrzymaniu ciąży i sorry, ale 1 raz nie bylo widac alr dostslam leki i udalo sie, bo przestałam plamkc.

reklama
Ja bym dalej reagowala, ale to ja. Na izbie nie zawsze trafisz na kogos sensownego, ale jednak reagujesz. Ale to juz twoja sprawa, nie powinno sie lekceważyć plamien jesli juz rsz doszlo do poronienia.

Ja bym dalej reagowala, ale to ja. Na izbie nie zawsze trafisz na kogos sensownego, ale jednak reagujesz. Ale to juz twoja sprawa, nie powinno sie lekceważyć plamien jesli juz rsz doszlo do poronienia.
Pisałam do swojego lekarza, kazał wziąć Duphaston. Przedwczoraj miałam USG i było ok. Wcześniejsze poronienie nie było związane z plamieniem. Nie będę biegać na SOR i czekać 5 h na USG. Plamienie było delikatne, kawa z mlekiem. Dzisiaj już czysto

Pisałam do swojego lekarza, kazał wziąć Duphaston. Przedwczoraj miałam USG i było ok. Wcześniejsze poronienie nie było związane z plamieniem. Nie będę biegać na SOR i czekać 5 h na USG. Plamienie było delikatne, kawa z mlekiem. Dzisiaj już czysto
Ok, kazdy robi tak jak uwaza za słuszne. Takze powodzenia, oby wszystko poszlo w dobrym kierunku. Mozesz z ciekawości sprawdzić przyrost, czy to nie przepowiadającego czegos zlego. Bo jednak plamienia z czegos wynikaja.

reklama
Ok, kazdy robi tak jak uwaza za słuszne. Takze powodzenia, oby wszystko poszlo w dobrym kierunku. Mozesz z ciekawości sprawdzić przyrost, czy to nie przepowiadającego czegos zlego. Bo jednak plamienia z czegos wynikaja.
Tak, może. Jednak po wcześniejszych doświadczeniach, lataniu i sprawdzaniu wszystkiego, co w podsumowaniu nie zmieniło nic, chyba mam już dosyć i po prostu będę się stosować do zaleceń lekarza.
Wszystkich pacjentów przekazałam do pracownic, leżę w domu, biorę Duphaston i Clexane, odpoczywam i myśle pozytywnie 👍 Nic nie mogę więcej zrobić ❤️

Do góry