reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża 6 tygodni po poronieniu

Mam za 2 tygodnie wizytę na której chciałam potwierdzić ciążę. Ostatnia miesiączka 14 marca. Przy każdej ciąży plamiłam na początku. 1 dziecko urodziło się zdrowe 2 poroniłam 4 miesiące temu. Moze to głupie ale plamie wtedy kiedy korzystam z toalety i robię tą drugą sprawę. Czy ktoś tak mial? Oprócz tego mam też nadżerkę. Kiedyś czytałam że też ma to wpływ na plamienia.

reklama
Mam za 2 tygodnie wizytę na której chciałam potwierdzić ciążę. Ostatnia miesiączka 14 marca. Przy każdej ciąży plamiłam na początku. 1 dziecko urodziło się zdrowe 2 poroniłam 4 miesiące temu. Moze to głupie ale plamie wtedy kiedy korzystam z toalety i robię tą drugą sprawę. Czy ktoś tak mial? Oprócz tego mam też nadżerkę. Kiedyś czytałam że też ma to wpływ na plamienia.
Ja miałam nadżerke faktycznie ona też może krwawić a dwa moja gin powiedziała , że często się też krwawi kiedy w ciąży są zaparcia.

W ciąży niby nadżerki się nie leczy i takie plemienia są częste

Za 2 tyg. żeby potwierdzić ciąże? Trochę długo. Plamienie może być po wszystkim 🤷‍♀️🤷‍♀️ Może być niebezpieczne, ale może nie mieć w ogóle wpływu.

Odświeżam wątek 👍
Dzisiaj byłam na kolejny USG, według CRL to 7 tc i serduszko bije, zdrowo bije ❤️❤️❤️ Przestałam plamić, ale doszły mi okropne mdłości, wstręt do jedzenia i nadwrażliwość na zapachy 🤦‍♀️🤦‍♀️
Siedzę na zwolnieniu i odpoczywam ❤️
Pozdrawiamy z maluchem i wszystkim po podobnych przejściach przesyłam siłę 💪💪💪 będzie dobrze!

Odświeżam wątek 👍
Dzisiaj byłam na kolejny USG, według CRL to 7 tc i serduszko bije, zdrowo bije ❤️❤️❤️ Przestałam plamić, ale doszły mi okropne mdłości, wstręt do jedzenia i nadwrażliwość na zapachy 🤦‍♀️🤦‍♀️
Siedzę na zwolnieniu i odpoczywam ❤️
Pozdrawiamy z maluchem i wszystkim po podobnych przejściach przesyłam siłę 💪💪💪 będzie dobrze!
Fajnie,.ze ci sie udalo. 😉 ja jutro znowu do szpitala. Bylam 31 marca, niby farmakologicznie poszlo i co ? Dzis na kontroli wyszlo, ze resztki mam i jutro łyżeczkowanie. To po co mnie wypuscili z szpitala ? Zenujace, nie wiedzą nawet jak mk to negatywnie wpływa na psychike. Jedyny cel jaki mam to zajsc a jak mam to zrobix skoro kur... wiecznie cos. Teraz wyjde i co czekac mam, chore ro jest. Mowilam ze dla mnie zajscie to cito i dla mojego partnera, zajebiscie do tego podeszli, szok. Pozdrawiam.

Stwierdziłam, ze dsje sobie spokoj z forum, bo nie ma sensu abym sie tu dusila. To bez sensu. Wszyscy beda testować a ja glupio patrzec i czekać nie wiem na co.

Fajnie,.ze ci sie udalo. 😉 ja jutro znowu do szpitala. Bylam 31 marca, niby farmakologicznie poszlo i co ? Dzis na kontroli wyszlo, ze resztki mam i jutro łyżeczkowanie. To po co mnie wypuscili z szpitala ? Zenujace, nie wiedzą nawet jak mk to negatywnie wpływa na psychike. Jedyny cel jaki mam to zajsc a jak mam to zrobix skoro kur... wiecznie cos. Teraz wyjde i co czekac mam, chore ro jest. Mowilam ze dla mnie zajscie to cito i dla mojego partnera, zajebiscie do tego podeszli, szok. Pozdrawiam.

Stwierdziłam, ze dsje sobie spokoj z forum, bo nie ma sensu abym sie tu dusila. To bez sensu. Wszyscy beda testować a ja glupio patrzec i czekać nie wiem na co.
Kochana...tak bardzo wiem co czujesz :((
Wszystko przed Wami, a stres nie pomaga. Zluzujcie trochę, bo się zadręczasz 😥

Kochana...tak bardzo wiem co czujesz :((
Wszystko przed Wami, a stres nie pomaga. Zluzujcie trochę, bo się zadręczasz 😥
Ciezko sie nie zadręczać kiedy 3 raz mnie szpital czeka. Wszystkie wyniki mam bardzo dobre, jedyne co to wina szpitala, ze nie oczyscili mnie do konca. Wiec nie mam co luzować, kiedy nie ma sie czym spinac. Ja sie zegnam z forum, powodzenia.

reklama
Wybacz, że wtrącę się po czasie... Piszesz o plamieniach... To może być po clexane. Jestem teraz w bardzo podobnej sytuacji do Ciebie- łyżeczkowanie 17.02, a teraz 5t4d. Leki dostałam profilaktycznie i też zdarza mi się takie mikroplamenie. Pytałam wczoraj lekarza o to i potwierdził, że zastrzyki mogą tak działać. Dodatkowo biorę dowcipną luteine, więc jedno z drugim się zebrało (luteina może podrażnić śluzówkę).
Po drugim zastrzyku zauważyłam i też się przeraziłam... Ale wg usg jest wszystko tak jak powinno być 😊

Do góry