reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża 6 tygodni po poronieniu

Prywatnie, bagatela 200 zł 🤦‍♀️🤦‍♀️
Rano zadzwoniłam do przychodni w której przyjmowała i powiedziałam jaka jest prawda, to Panie w rejestracji kazały mi przyjść i uprosić o wizytę :)
Lekarz przyjmował od 14:30, a ja od 14:15 czekałam na nią pod gabinetem. Poprosilam grzecznie i pozwoliła się dopisać do rejestracji. Termin mieli na czerwiec, wiec naprawdę cud się stał 👍
A jak dzwoniłam na NFZ to Pani też kazała przyjść, ale w czwartek i poprosić lekarza o przyjęcie między pacjentami. Udało się teraz 👍
Już nie kombinowałam, najważniejsze, że przyjechała, bo bałam się, że na NFZ nie będzie chciała przyjąć dodatkowo.
I super, pozostało dbac o siebie.

reklama
Rozumiem, dzieki. Zaczelo mnie to zastanawiać. Dziewczyny zalecaly mi zrobix takie badanie, ale zrobie tsh najpierw bo nie mam genetycznie nic takiego, bo u mnie nie występowało w rodzienie nic takiego
U mnie też i na dodatek 2 ciążę były spokojne a zrobiłam po poronieniu i wyszły mutacje

reklama
Do góry