Fajnie gdyby był tak przycisk na telefonieCiekawe czy w rejestracji nie powinni cię przepuścić![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajnie gdyby był tak przycisk na telefonieCiekawe czy w rejestracji nie powinni cię przepuścić![]()
AaaaaFajnie gdyby był tak przycisk na telefonie![]()
No to robię podejścieAaaaamyślałam, że z kimś rozmawiałaś
nie pomyślałam, że maszyna cię po prostu poinformowała.
Włącz sobie głośnik w telefonie i poczekaj. Zobaczysz jak szybko idzie. Ja gdzieś kiedyś dzwoniłam, nie pamiętam gdzie. Byłam też daleko w kolejce, a szło błyskawicznie. I 30 minut i moja kolej.
Spróbuj może gin znaleźć co prowadzi ciążę przy trombofiliNo to robię podejście
Pójdę dzisiaj prywatnie, może mnie poza kolejką weźmie. Spróbuje się też umówić na NFZ, może coś wymyślą♀
![]()
No właśnie ten mój mnie wysłała do tej immunolog, wiec ma pojęcie. Kazał zrobić badania i wtedy będzie wiadomoA
Spróbuj może gin znaleźć co prowadzi ciążę przy trombofili
No rozumiem, trzymam kciukiNo właśnie ten mój mnie wysłała do tej immunolog, wiec ma pojęcie. Kazał zrobić badania i wtedy będzie wiadomo![]()
SuperUdało się dostać poza kolejką i immunolog włączyła Clexane oraz zleciła badania. Za 6 tyg kolejna wizyta![]()
Prywatnie, bagatela 200 złSuperw takim razie nudnych 9 miesięcy.
A tak z ciekawości byłaś prywatnie czy udało się na NFZ?![]()