K
Katijah
Gość
Dlaczego podejrzewa?Ciąża potwierdzona na USG
Jednak jest podejrzenie trombofili, muszę na cito znaleźć immunologa.
U mnie wyszła też trombofilia i mam acard a w razie 2 kresek heparynę od razu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlaczego podejrzewa?Ciąża potwierdzona na USG
Jednak jest podejrzenie trombofili, muszę na cito znaleźć immunologa.
Ponieważ wywiad jest dodatni, moja mama ma trombocytopatie i udar niedokrwienny w przeszłości. Wcześniej nikt o to nie pytał, dopiero po 1 poronieniu pojawiło się to pytanie. Dzisiaj idę w łaski do najlepszego immunologa w okolicy, bo terminy ma na czerwiec Trzymajcie kciuki!Dlaczego podejrzewa?
U mnie wyszła też trombofilia i mam acard a w razie 2 kresek heparynę od razu
Mam nadzieję, że da ci heparynę od razu. Trzymam kciukiPonieważ wywiad jest dodatni, moja mama ma trombocytopatie i udar niedokrwienny w przeszłości. Wcześniej nikt o to nie pytał, dopiero po 1 poronieniu pojawiło się to pytanie. Dzisiaj idę w łaski do najlepszego immunologa w okolicy, bo terminy ma na czerwiec Trzymajcie kciuki!
Jeżeli jesteś w ciąży to wizyta maksymalnie w ciągu tygodnia. Masz to zagwarantowane prawnie, nie daj się zbyć.Ponieważ wywiad jest dodatni, moja mama ma trombocytopatie i udar niedokrwienny w przeszłości. Wcześniej nikt o to nie pytał, dopiero po 1 poronieniu pojawiło się to pytanie. Dzisiaj idę w łaski do najlepszego immunologa w okolicy, bo terminy ma na czerwiec Trzymajcie kciuki!
Oczywiście na NFZ. Prywatnie to już inna kwestia.Jeżeli jesteś w ciąży to wizyta maksymalnie w ciągu tygodnia. Masz to zagwarantowane prawnie, nie daj się zbyć.
Jeśli nie, to pojadęMam nadzieję, że da ci heparynę od razu. Trzymam kciuki
no właśnie, ona przyjmuje na NFZ, ale wyjeżdża w piątek na 3 tygodnie Dlatego dzisiaj to jest moja jedyna szansa. Idę dzisiaj prywatnieOczywiście na NFZ. Prywatnie to już inna kwestia.
Rozumiem. W takim razie trzymam kciuki i daj znać po wizycieJeśli nie, to pojadę
no właśnie, ona przyjmuje na NFZ, ale wyjeżdża w piątek na 3 tygodnie Dlatego dzisiaj to jest moja jedyna szansa. Idę dzisiaj prywatnie
Próbowałam się przed chwilą umówić na NFZ, to kolejka do rejestracji telefonicznej i byłam 27Rozumiem. W takim razie trzymam kciuki i daj znać po wizycie
Bo pomyślałam, że może w tym tygodniu mnie przyjmą skoro wyjeżdża i nie wywiążą się z terminu tygodnia. Jednak nie da radyPróbowałam się przed chwilą umówić na NFZ, to kolejka do rejestracji telefonicznej i byłam 27
Ciekawe czy w rejestracji nie powinni cię przepuścićBo pomyślałam, że może w tym tygodniu mnie przyjmą skoro wyjeżdża i nie wywiążą się z terminu tygodnia. Jednak nie da rady