reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

centymetry i kilograny na "+"

Mi w ciąży przybyło ok. 19 kg - miałam 88kg. W pasie na finiszu miałam ok. 130 cm. Teraz mam 74 kg (czyli juz 14 kg mniej, 5 kg zostało do wagi startowej), w pasie jeszcze 107 cm - sporo pracy mnie czeka, o galareta zamiast brzucha... póki co czekam do 6 tygodni po porodzie i zaczynam działąć. Teraz jeszcze boję się jeszcze cokolwiek robić, po moich przejściach z raną po cc...

reklama
Mi zostało 8 :-):-):-):-) dziś dzień ważenia był - kolejne 0,5 kg odleciało :-):-):-):-)

ale to może przez ten taniec nocny z Zuzą :-D:-D:-D:-D:-D

hellou ja jestem przeszlo 6 tygodni po porodzie startowalam z 78 waga dobilam do 94 przy ostniej wizycie u gina plus szpital i dokarmianie rodinki mysle ze w 100-102 mialam jak nic, teraz mam 80 kilo !!!!! czyli niby 2 kg zostaly ale ja jakis fenomenem jestem przyrody bo mi zeszlo z duzpy z nog, z cyckow pomimo ze karmie (mysle ze 2 kilo to woda/mleko w cyckach) ale z brzucha prawie nic nie zeszlo tzn zeszlo na pewno bo dziecka nie ma ale ogolnie mam fet ze lo ;/

macie jakies stronki do cwiczen albo polecicie jakies ksuteczne cwiczenia ? (jak mozecie na priva bo ja radk zagladam -glownie w wekendy jak maz sie dziecmi zajmie) bede bardzo wdzieczna.
Acha jestem na diecie cycowej wsyztsko gotowane i w ogole jedynie co jem to rurki waflowe takie slodkie i biszkopty ..mysle ze chyba to jest przycyzna tego ze opona jest ;/

ja startowałam z 54kg skończyło się na 72kg, 7 tyg po porodzie ważę 60kg i jakoś tak stanęło i nie chce spadać dalej, ćwiczyć mi się nie chce, łudzę się że karmienie i dietka lekkostrawna wystarczą jak nie to ocknę się pewnie gdzieś koło lata i będę płakać albo się na jogę zapiszę bo polubiłam w ciąży ale teraz nie chcę zostawiać Małego chociaż miałby z kim zostać bo i babcia i tatuś chętni ;)

ja startowałam z (nad) wagą 69 kg, koniec ciąży - 84 kg, kilka dni po porodzie 74 i tak się utrzymywało przez jakieś 5 tygodni, a teraz już znowu 76 kg prawie. Co robić? HELP!
zaczęłam chodzić na Roll Shaper bo nie mogę po cc wykonywać żadnych ćwiczeń a nic się nie rusza, wręcz przeciwnie, brzuch mam okropny
czekam na ładną pogodę, może chociaż spacery pomogą

no i chodzę w pasie poporodowym albo w gatkach ściągających

reklama
hmmm u mnie chyba podobnie brzuch jak flaczek i te rozstępy nieszczęsne :(((
Ja przed ciążą ważyłam 60kg, w końcówce 75kg a teraz 5tyg po porodzie jest już albo dopiero 65kg, takze jeszcze 5kg do zrzucenia ;/////

Do góry