reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

centymetry i kilograny na "+"

reklama
Noo ja 75kg masakra jakas ;/ już nie chce tyc mam nadzieje że malutka sie urodzi niedługo bo tragedia jakas zaczynałam od 57 kg niewiem jak ja to zrzuce ;/ dobrze że rozstępów przynajmniej nie ma bo bym sie juz załamała całkiem.

dokładnie!!! Kadza - nie narzekać ;-) ja zaczynałam od 59kg i mam teraz 78kg.... nie wiem czy zrzucę, ale się postawię i zaprę i muszę zrzucić ;-)

karmienie piersią w moim przypadku zdziałało cuda! Dwa tygodnie po porodzie, został jeden kilo do spalenia. 55 kg obecnie, ale wygladam na chudsza niz przed ciaza z czego zadowolona nie jestem..tylek mi po prostu zniknal :( maz tez nie jest zachwycony ... :p

Gagucha mi ostało jakieś 5 kg ale w sumie nie jest mi z nimi źle :-) M też uważa że tak by mogło zostać bo jak twierdzi przynajmniej mam tyłek :-D:-D:-D

u mnie jeszcze sporo do zrzucenia,ale pomalutku i damy radę
po powrocie do domku miałam 9 kilo mniej teraz aktualnie 14 więc już 5 spadło oby tak dalej

reklama
Ja w ciąży przytyłam 10 kg. Teraz - dwa tygodnie po porodzie zostało mi 3 kg do zrzucenia - nie mam zamiaru stosować diety - wierzę, że samo się zrzuci- jak po pierwszej ciąży.

Do góry