reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

centymetry i kilograny na "+"

Mi w ciąży przybyło ok. 19 kg - miałam 88kg. W pasie na finiszu miałam ok. 130 cm. Teraz mam 74 kg (czyli juz 14 kg mniej, 5 kg zostało do wagi startowej), w pasie jeszcze 107 cm - sporo pracy mnie czeka, o galareta zamiast brzucha... póki co czekam do 6 tygodni po porodzie i zaczynam działąć. Teraz jeszcze boję się jeszcze cokolwiek robić, po moich przejściach z raną po cc...

reklama
Mi zostało 8 :-):-):-):-) dziś dzień ważenia był - kolejne 0,5 kg odleciało :-):-):-):-)

ale to może przez ten taniec nocny z Zuzą :-D:-D:-D:-D:-D

hellou ja jestem przeszlo 6 tygodni po porodzie startowalam z 78 waga dobilam do 94 przy ostniej wizycie u gina plus szpital i dokarmianie rodinki mysle ze w 100-102 mialam jak nic, teraz mam 80 kilo !!!!! czyli niby 2 kg zostaly ale ja jakis fenomenem jestem przyrody bo mi zeszlo z duzpy z nog, z cyckow pomimo ze karmie (mysle ze 2 kilo to woda/mleko w cyckach) ale z brzucha prawie nic nie zeszlo tzn zeszlo na pewno bo dziecka nie ma ale ogolnie mam fet ze lo ;/

macie jakies stronki do cwiczen albo polecicie jakies ksuteczne cwiczenia ? (jak mozecie na priva bo ja radk zagladam -glownie w wekendy jak maz sie dziecmi zajmie) bede bardzo wdzieczna.
Acha jestem na diecie cycowej wsyztsko gotowane i w ogole jedynie co jem to rurki waflowe takie slodkie i biszkopty ..mysle ze chyba to jest przycyzna tego ze opona jest ;/

ja startowałam z 54kg skończyło się na 72kg, 7 tyg po porodzie ważę 60kg i jakoś tak stanęło i nie chce spadać dalej, ćwiczyć mi się nie chce, łudzę się że karmienie i dietka lekkostrawna wystarczą jak nie to ocknę się pewnie gdzieś koło lata i będę płakać albo się na jogę zapiszę bo polubiłam w ciąży ale teraz nie chcę zostawiać Małego chociaż miałby z kim zostać bo i babcia i tatuś chętni ;)

ja startowałam z (nad) wagą 69 kg, koniec ciąży - 84 kg, kilka dni po porodzie 74 i tak się utrzymywało przez jakieś 5 tygodni, a teraz już znowu 76 kg prawie. Co robić? HELP!
zaczęłam chodzić na Roll Shaper bo nie mogę po cc wykonywać żadnych ćwiczeń a nic się nie rusza, wręcz przeciwnie, brzuch mam okropny
czekam na ładną pogodę, może chociaż spacery pomogą

no i chodzę w pasie poporodowym albo w gatkach ściągających

reklama
hmmm u mnie chyba podobnie brzuch jak flaczek i te rozstępy nieszczęsne :(((
Ja przed ciążą ważyłam 60kg, w końcówce 75kg a teraz 5tyg po porodzie jest już albo dopiero 65kg, takze jeszcze 5kg do zrzucenia ;/////

Do góry