reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

centymetry i kilograny na "+"

Mata-kow moim marzeniem tez jest 6 z przodu:-), jeszcze sie nie wazylam, nie mam odwagi:zawstydzona/y:, w ciazy pzytylm 18-19 kg, rowniez bylam mega spuchnieta. Niestety przed ciaza przytylam 10 kg wiec moja poczatkowa ciazowa waga to 70 kg wiec 6 z przodu to dla mnie baaaaaaaaaardzo odlegla przyszlosc.

reklama
mnie wczoraj polozna powiedziala ze przez ten ostatni miesiącu nie powinnam juz duzo przytyc-ew tyle co maluch i moze ciut jeszce cos...jak narazie najwięcej przytyłam w 7 miesiącu a tak to w sumie 1-2 góra.
Wczoraj jak mnie ważyła nic sie wlasciwie nie zmienilo

Dziewczyny uwierzcie ze trzymając dobrą dietę przez przynajniej 2 miesiace jestescie w stanie zrzucic naprawde do 8-10kg...nie wierze jesli ktos pisze ze nie moze zrzucic jesli potrafi byc sumienny i trzymac rygor diety...czasami wspolpracowalam z dietetyczką i nie trafiła jej sie osoba ktora zdecydowana, nie zrzucila kg ktore chciala.

Dlatego trzeba uwierzyc w swoje mozliwosci i kazda moze osiagnac na pewno mniejszy lub wiekszy sukces!

Ostatnia edycja:
Ja po poniedziałkowej wizycie mam 12,5 kg na plusie - i więcej już raczej nie będzie . Aż jestem w szoku że tak mało - myślałam że na 20 się nie zatrzymam :tak:
No ale w spodnie z przed ciąży tak szybko raczej nie wejdę :-D bo niby kg nie tak dużo ale chyba wszystko w tyłek weszło :cool2::cool2:

Mini - weszło w tyłek m. in. dlatego, że biodra Ci się poszerzyły przed porodem. Wiązadła są rozluźnione i tyłek jest większy, ale po porodzie powinno wrócić do poprzedniego stanu.

ostatecznie w ciąży przytyłam 1,5 kg i to w ostatnim tygodniu, w brzuchu miałam 105 cm.
Teraz ważę 7 kg mniej. Tak mało już dawno nie warzyłam. Brzuch się ładnie obkurcza z dnia na dzień

u mnie było ostro.. z 20kg jak nic. Wszystko w udach, tyłku, brzuszki i "boczkach"..
teraz już zeszło 10kg (nadal woda ze mnie wychodzi, non stop się pocę.. ) ale jeszcze dłuuuuga walka przede mną.. Ćwiczenia, dieta i jakoś to będzie.. Całe szczęście że brzuszek już prawie zniknął, teraz tylko oponka tłuszczyku na nim straszy....

Wkoncu się zważyłam wczoraj i mile się zaskoczyłam mam mniej o 14 kg:szok:
Teraz waże 75 kg i zostało mi 5 kg z ciąży. Potem jeszcze 10 i będzie git:-p:-p:-p
Ale mam marzenia...

reklama
Mi dzisiaj stukneło 80 kg czyli przytyłam w ciąży 14 kg brzuszek 106cm, oby nic w tym temacie do rozwiązania się nie zmieniło:-D Mam nadzieję że brzuszek zniknie równie szybko jak u Kasiulka!:-D z synem wychodząc ze szpitala prawie brzuszka nie miałam:-) ale to zasługa worka z lodem który dostałam na brzuch zaraz po porodzie i trzymałam ładnych kilka godzin:-) Byłoby miło

Kasiulka! napisz czy nadal stosujesz tą dietę co w ciąży?

Do góry