reklama
MaMicurina
Fanka BB :)
tym razem mysle ze nie obyło się bez 2-3kg na plus choćby ze względu na brzucho...mam caly czas nadzieję że w 12,13kg się zmieszcze i powinnam w zasadzie.
SzukającaWrażeń
Początkująca w BB
Widzę, że stajecie na wadze, to i ja weszłam.. od początku ciąży 8 kg na + a w brzuszku mam 92-93 cm
MantaZG
500 g przez miesiąc. ahhaah , aaaaale utyłam.
75 kg...wiec 12 na plus od poczatku.
wymiary nadal 109,109,109
a teraz wazenie co 2 tyg na jednej wadze, o tej samej porze, na czczo i trza zapisywac w karte ciazy.
ciekawe czy przekrocze te 20 kg ktorymi sie przejmowalam;p
75 kg...wiec 12 na plus od poczatku.
wymiary nadal 109,109,109
a teraz wazenie co 2 tyg na jednej wadze, o tej samej porze, na czczo i trza zapisywac w karte ciazy.
ciekawe czy przekrocze te 20 kg ktorymi sie przejmowalam;p
gagucha85
ja dziś się odważyłam i weszłam na wagę... zrobiłam też pomiary...
w tyłku nic nie przybyło od początku ciąży, nadal 92cm, brzuch 90, a biust..hm..biję rekordy
waga 62,5 kg czyli prawie 9 kilo na plusie :/ Ciągle mam nadzieję, że 15-stu kilo nie przekroczę..
w tyłku nic nie przybyło od początku ciąży, nadal 92cm, brzuch 90, a biust..hm..biję rekordy
waga 62,5 kg czyli prawie 9 kilo na plusie :/ Ciągle mam nadzieję, że 15-stu kilo nie przekroczę..
MaMicurina
w trzecim trymestrze podobno okolo 5-6 sie tyje...ja idę prawie książkowo;-)ja dziś się odważyłam i weszłam na wagę... zrobiłam też pomiary...
ja też bym nie stawała ale lekarz ma świra na tym punkcie i pilnuje wagi jakby to jego dupsko bylo...na kazdej wizycie ważenie...jak za dużo to wyzywaA ja na wagę nie staję i nie mam zamiaru za słabe mam serce do tego
reklama
weronika87
ja mam w brzusiu 107 cm, od początku ciąży przytyłam 3 kg waga na dzień dzisiejszy to 72 kg, aczkolwiek mi jeszcze od mojej małej zostało 10 kg do zrzucenia więc w sumie można powiedzieć że 13 kg przytyłam... a z Emilką przytyłam 25 kg więc czeka mnie bardzo dużo pracy po porodzie żeby wrócić do dawnej formy jeszcze z przed pierwszej ciąży.