reklama
Kemisiak
Fanka BB :)
Kasiulka piękny wymnik. Ja sie nawet nie waze , zdecydowałam ze nie będę sie denerwować stając na wagę , jakiś rok przed zajęciem w ciążę schudlam 14 kg kosztowalao mnie to dużo wyzeczen i pracy, ale jest do zrobienia , jak wykarmie małego znowu przejde na dietę i mam nadzieje ze wrócę do jakiejś normalnej figury - oby ;(
Kasiurek1983
widze ze u kazdej brzuch stoi w miejscu ciekawe od czeg to zalezy??
ja 18 mam wizyte i dowiem sie ile kg na plusie jezdem;/
ja 18 mam wizyte i dowiem sie ile kg na plusie jezdem;/
MaMicurina
raczej juz nie nadrobisz....musialabys miec wyjatkowo rosnace dziecko lub apetyt za 4 nagleU nas stan na dzis to 10 kg na plus, ale tak sobie mysle, ze ja mam termin na 31 marca wiec teoretycznie do niektorych z Was mam nawet miesiac czasu, zeby nadrobic z waga i pewnie jak znam zycie to jeszcze nadrobie
lastpetunia
u mnie waga od jakis 2 tyg stoi w miejscu na plusie 17kg :/ oby dalej stała bo powyżej 25 nie chce mieć
almasta
Zaangażowana w BB
raczej juz nie nadrobisz....musialabys miec wyjatkowo rosnace dziecko lub apetyt za 4 nagle
podoba mi sie ta odpowiedz i tej wersji sie bede trzymala
mata-kow
mama do kwadratu :)
Jeśli kogoś to pocieszy, to ja jestem 15 kg na plusie ;-) z tym, że jestem z siebie dumna, bo przez ostatnie 3 tyg tylko 1 kg mi przybył - jeszcze mam zezwolenie od gina na 1-1,5 kg do porodu
reklama
marta.frog3
Zaciekawiona BB
Ja w szpitalu zgubiłam 2 kg więć w brzuszku mam 102 cm a waga 75kg, i oby za wiele się w tym temacie nie pozmieniało