reklama
inamorate
marcóweczka 2012 :)
Ja startowałam z 60, a waga pokazuje mi teraz jakieś 68-69, ale to waga teściowej i ona zawsze za dużo pokazuje;-).
ja też tak cały czas miałam, ale teraz jak zaczęłam tyć to konkretnie
MaMicurina
Fanka BB :)
Jak wy to robicie, że nie tyjecie/??? Ja fakt Święta poluzowałam - ok nie będę się kłócić... Ale codziennie raczej mało jem nie wiem 1500 do 1800 kcal i czemu ja tak tyje???
Ja nie wiem w sumie bo cale zycie bardzo dbam o siebie,a mam sklonnosci do tycia i zawsze bylam przekonana ze w ciąży utyję strasznie a jest wręcz przeciwnie...myślę że na kolejnej wizycie będzie z 7kg na plusie w sumie od początku.
1500kcal to bardzo mało dla kobiety w ciaży chyba? tyle jadłam poza ciążą.
kadza
uffff u mnie po świętach na szczescie nie ruszyło do przodu 67 jest , tyle co przed świętami jak narazie +10 kg ale tu jeszcze prawie 3 miesiące musze uwazac
lastpetunia
Ją startowałam z wagi 62.5 a obecnie mam już 77.5kg no ale co zrobić widownia taka moja uroda i po porodzie będę się martwić jak to kg wrzucić ))
renia1321
1500kcal to bardzo mało dla kobiety w ciaży chyba? tyle jadłam poza ciążą.
to na pewno zależy też od organizmu, każdy jest trochę inny a w ciąży zapotrzebowanie na kalorie zwiększa się o jakieś 300 kcal
reklama
Kasiurek1983
ja po jutrzejszej wizycie napisze ile nas przybylo w kg i cm - ale cs czuje ze sproooooo
a najgorsze ze teraz bedzie najwiecej na plus szl bo teraz dzieci nabieraja ciałaka bo w sumie wszystko co mial sie wyksztalcilo teraz dzidzie w tłuszcz obrastaja!!!!!!
a najgorsze ze teraz bedzie najwiecej na plus szl bo teraz dzieci nabieraja ciałaka bo w sumie wszystko co mial sie wyksztalcilo teraz dzidzie w tłuszcz obrastaja!!!!!!