reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

centymetry i kilograny na "+"

Jak wy to robicie, że nie tyjecie/??? Ja fakt Święta poluzowałam - ok nie będę się kłócić... Ale codziennie raczej mało jem nie wiem 1500 do 1800 kcal i czemu ja tak tyje???:sorry::sorry:

reklama
ja startowalam z 63, a jest 74.
wczesniej tylam szybko. w tym miesiacu zastój (diabetolog,nerwy,dieta dla cukierków) ... - wcale mi sie ten zastój nie podoba. Wolalabym tyc i bylabym spokojniejsza;]

Jak wy to robicie, że nie tyjecie/??? Ja fakt Święta poluzowałam - ok nie będę się kłócić... Ale codziennie raczej mało jem nie wiem 1500 do 1800 kcal i czemu ja tak tyje???:sorry::sorry:

Ja nie wiem w sumie bo cale zycie bardzo dbam o siebie,a mam sklonnosci do tycia i zawsze bylam przekonana ze w ciąży utyję strasznie a jest wręcz przeciwnie...myślę że na kolejnej wizycie będzie z 7kg na plusie w sumie od początku.
1500kcal to bardzo mało dla kobiety w ciaży chyba? tyle jadłam poza ciążą.

uffff u mnie po świętach na szczescie nie ruszyło do przodu 67 jest , tyle co przed świętami :D jak narazie +10 kg ale tu jeszcze prawie 3 miesiące musze uwazac :)

reklama
ja po jutrzejszej wizycie napisze ile nas przybylo w kg i cm - ale cs czuje ze sproooooo

a najgorsze ze teraz bedzie najwiecej na plus szl bo teraz dzieci nabieraja ciałaka bo w sumie wszystko co mial sie wyksztalcilo teraz dzidzie w tłuszcz obrastaja!!!!!!

Do góry