reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

centymetry i kilograny na "+"

reklama
kurcze ja kiedys biegalam na rozne zajecia 4 razy w tyg, a teraz przeprowadzilismy sie na wioche i nic nie ma w poblizu, poza basenem...:crazy: takze ja niewiem jak ja zgubie te moj nadmiar...

Ahh już liczyłam, że mnie ktoś przebije a tu waga +4 - ja tyle prawie to w miesiąc przybrałam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Czekam dalej nie będę się denerwować ;-)

aaaaaaaaaaa Miska chyba że tak :-):-):-) będę wstrętna - ale mnie pocieszyłaś :-):-):-) myślałam, że tylko ja taka zdolna jestem :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
a mi najwięcej przybyło przez I trymestr, aż 10kg:p zupełnie zmieniłam sposób odżywiania, całymi dniami wcinałam sucharki czy wafle ryżowe, może wydają się niezbyt kaloryczne, ale jest wręcz przeciwnie, bo białe pieczywo i ryż ma duzo kalorii. Pierwszą rzeczą jaką robiłam rano to było sięgniecie po sucharka (tak ok 6 rano) i ostatnia również (ok 12 w nocy), czasami w nocy budził mnie ten potworny ból brzucha i musiałam znowu jeść. Takie całodobowe mega mdłości zawdzięczam moim dwóm bobasom, które szaleją w brzuszku.
Dobra rzecz jest taka, że od połowy września do teraz przybrało mi 2kg:) pewnie urodzę w 7 miesiącu to aż tyle nie przytyje:p

Do góry