reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

centymetry i kilograny na "+"

ja tez się coś boję wejść na wagę ostatnio... aaaaale co mi tam.
idę sprawdzić ;p

------------------
eeee.. +7kg
z 63 startowałam niby a teraz jest 70 kg.

Myslałam, ze więcej będzie.

Przestałam się obżerac jak szalona i w koncu jem ładnie ...
półtora kilo przez 2 tyg przybrałam w sumie.

------------------
http://viggo.pl/ciaza-i-polog/art/kalkulator-wagi-w-ciazy/

i
po co ja sprawdzalam wage wg. jakiegos smiesznego kalkulatora? ahaha.
waże tyle ile powinnam wazyc w 24 tyg. - tj wg. tego kalkulatora.

a phi;p

mam nadzieję, że nie przybiore więcej niz 20 kg.. no ale to tylko nadzieja. Niech będzie i 30 byleby małe zdrowe było i mialo wygodnie;p

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny czy Wam się też włączył syndrom połowy drugiego trymestru??? Ciągle głodna chodzę... zjem obiad i godzinę później znów czuje lekki głód - staram się ograniczać i jeść z głową - typu kanapka zamiast kawałku ciasta ale mimo wszystko ;-);-);-);-) I za chwilę przekroczę prawdopodobnie kolejny kg - już mam 67.8 także blisko mi, blisko - nie wiem może to woda w ogranizmie się zatrzymuje bo ja już nie wiem - jem zdrowo i małe porcje - bez szaleństw a w ciągu tygodnia 1.5 kg by mi doszło? To już jakiś żart lekki chyba :blink::blink:

spokoooojnie. Ja też głodna non stop. :) Dzidzia energii potrzebuje to sie organizm upomina. staram sie jesc często, ale niewiele. na przegryzki mam tzw "styropian" i kukurydziane chrupki (najczesciej podjadam w nocy) :p

a co do wagi..mi w jednym tygodniu przybrało się 1,8 kg ;-) - narazie było to jednorazowe - tak bywa.
Co do wody w organiźmie - powiedz o obawach lekarzowi - obejrzy Cię;-)))

Angel ja przyjelam taka sama taktyke tez sie nie waze:-)Waza mnie tylko na wizytach u lekarza:-)

Hehe no ja nie wiem jak to bedzie po powrocie do UK - zawsze mi sie wydawalo ,z e pilnuje sie przyrostu wagi a u GP ( lekarza rodzinnego ) mialam na wadze w ciuchach 4 kg mniej :confused: Na poczatku, potem schudlam 2 kg i tak trawalo do wyjazdu, a polozna raz jak byla to wazac mnie dodala 1 kg mimio tego co jej powiedzialam! ( wazylam sie sama ). Potem juz do 15 tygodnia nic.. Wiec teraz wroce z jakims przybraniem słusznym wkoncu bo wroce w 24 tygodniu :D
GP to wogole jak jakas inna waga bedzie i mnie zwaza bez przeklamywania to pomysla ,z e spaslam sie jak tucznik ( dodajac 4 kg ktore od poczatku mi ukradli :crazy: ).:-D

hehe nie no smiesznie wogole wagi nie mam prowadzonej w tej ciazy..

witajcie laseczki aaa u mnie dziwnie niewiem czy to normalne ale waga stoi w miejscu raz sie ważyłam to 59 a teraz 58 a zaczynałam od 57 i tak co patrze to 58 i 58. Już połowa bedzie , brzuch rośnie a waga stoi a jem sporo :) ale cos czuje że jeszcze przybędzie wagi :);) :-D

reklama
kamilaedi mi też się tak marzyło jakieś 15 kg maksymalnie ale teraz już mam +8 kg (licząc od 6 tc a od czasu sprzed ciąży +10)... ;-);-) także będzie cyrk :-):-):-) i Mamusia się turlać będzie a nie chodzić :-D:-D:-D:-D:-D

Do góry