reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

centymetry i kilograny na "+"

_Lina to pomyśl jak ja wyglądam jestem niższa :-D:-D jakby mnie ktoś w dupsko kopnął to bym się ładnie toczyła :-D:-D, a moja dzidzia o wiele mniejsza bo niecałe 3kg w poniedzialek się dowiem ile przybrała ale 3 kg niby nie przekroczy, laska po mamusi od najmniejszego dba o figurę :-D

monika2412 Monika nie łam się ja teraz tyję jak potłuczona przez 2 miesiące jakieś 12 kg:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Lina, Inamorate to wy to nie wiem na co narzekacie, niemal że jesteście wyższe ode mnie to tylko powody do narzekania znajdujecie :p co ja mam powiedzieć jak mam 162cm w kapeluszu i 80kg :p ja to dopiero kulka jestem :p

ja tam wage omijam szerokimmmmmmmmmmmmmmm...

ale za miarke chwyciłam dzisiaj..
z potrzeby
bo juz kurtkę nie moge zapiac...
M zmierzył i sie zaśmiał.. dupek..
113cm!!!!

... no i nie wiem co z ta kurtka zrobic,
szkoda kasy na nowa, ja tak mysle ze ze dwa tyg mi zostało
a z rozpieta tez nie bardzo
poszukałam po rodzinie
ale "grubasow" tam nie ma?
ma tak ktoraś? i co z tym robi?

ja tam wage omijam szerokimmmmmmmmmmmmmmm...

ale za miarke chwyciłam dzisiaj..
z potrzeby
bo juz kurtkę nie moge zapiac...
M zmierzył i sie zaśmiał.. dupek..
113cm!!!!

... no i nie wiem co z ta kurtka zrobic,
szkoda kasy na nowa, ja tak mysle ze ze dwa tyg mi zostało
a z rozpieta tez nie bardzo
poszukałam po rodzinie
ale "grubasow" tam nie ma?
ma tak ktoraś? i co z tym robi?

Ja ostatnio paradowalam w meza bluzie ( ta zapinalam spokojnie ) i kurtce nie zapietej.. ale to bylo ponad 10 stopni wiec inna bajka. Wspolczuje macie ta pogode jeszcze taka :/

Kindzia fakt poszukaj na ciuchlandze coś .
Inamorate hehe ja laska hehe mam tylko 2 cm więcej od Ciebie.Nigdy nie miałąm problemów z wagą ale jak rzuciłam 2 lata temu to potem rok się odchudzałam i cel był być chudą na komunie i osiągnęłam ale co z tego jak w czerwcu w ciąże zaszłam :-)A na ćwiczenia chodziłam po 3 a nawet 4 godziny dziennie a teraz kanapa i leże z tyłkiem bo tak trzeba pocieszam się że chudsza jestem niż po przytyciu 12 kg bez ciązy:-)
Laseptunia - właśnie bo u Ciebie najwięcej odkłada się w płucach :cool:A moje płuca nawet w ciąży mini :wściekła/y:

Kindzia ja jeszcze się mieszczę w swoją kurtkę- ale to ostatnie dopięcia... potem będę chodziła w kurtce Mamy :-D a Twój M nie ma żadnej kurtki, w którą byś weszła???? Nie wiem czy nie szkoda kasy kupować coś na tydzień, czego później i tak się nosić nie będzie :sorry:

reklama
cześć dziewczyny tak na pocieszenie ja w pierwszej ciąży startowałam z wagi 60 kg przy wzroście 168cm i przytyłam 32kg!!!
a teraz zaczelam z wagą 66kg (nieudało się wrócić do starej wagi po porodzie niestety) i póki mam 12 kg na plusie bo mam dietę cukrzycową:) ale i tą dietę o kant dupy rozbić można :-) bo leże plackiem od 25 TC po założeniu szwu.

tak więć nie ma co się stresować 6 m-cy po porodzie możecie mieć lepszą figurkę niż przed ciążą:tak:
P.S. a to że przy karmieniu piersią się chudnie w mig można między bajki włożyć na mnie nie podziałało :-) Reasumując waga 78kg obwód brzuszka 106cm.
Gorąco Pozdrawiam:-D:-):-D

Do góry