reklama
a ja od poczatku ciazy mam + 8 kg dzis bylam na wizycie ale moj lekarz nic nie mowi ze za duzo lub za mało, na poczatku jak długo i nic nie przybywalo to wspominal ze powinno juz cos przybyc ale tak spokojnie bez wrzasków czy docinek.
Ja mam +10kg (pewnie jakby nie święta w Polsce to by było mniej;-)). Ale teraz odstawiam słodycze to podejrzewam, że trochę zwolnię tempo. Od początku miałam założenie, żeby nie przytyć więcej niż 15 kg, więc się chyba bez problemu zmieszczę.
Perelandra
Fanka BB :)
to ja mam na dzień dzisiejszy 80,5 kg (11,5 kg na plus) i 116 cm i bardzo się cieszę, że nie więcej
kamilaedi
ja juz cukry calkiem odstawilam, bo ta moja waga to sie rozbestwila co nie co ciekawe jaki bedzie koncowy wynik narazie +15
monika2412
Pelandra mamy identyczną wagę :-):-):-)A ile masz wzrostu ??
Perelandra
ja jestem z krasnalowatych - 159 cm :-)Pelandra mamy identyczną wagę :-):-):-)A ile masz wzrostu ??
monika2412
To jeszcze nie taka niska 159cm to nie jest tak źle.Ja mam krasnalowaty biust heh w ciąży go w końcu widać:-)
reklama
Perelandra
no niestety przybrałam przed ciążą chyba z 6 kg czyli potem i tak będę miała do zrzucenia co najmniej 20 kgTo jeszcze nie taka niska 159cm to nie jest tak źle.Ja mam krasnalowaty biust heh w ciąży go w końcu widać:-)