reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

centymetry i kilograny na "+"

Kasiulka ja ci takiego wyniku zazdroszczę :happy2: ja mam 11kg na plusie, ostatnia wizyta u lekarza była przed świętami i od tamtej pory tylko 1kg więcej, do końca ciąży nie chcę przekroczyć 15 kg ale im mniej tym lepiej wiadomo :-) poza tym zaczynam ćwiczyć jogę żeby być w lepszej kondycji, miałam już 2 zajęcia w szkole rodzenia ale teraz będę też w domu, nie podobała mi się na początku ale dziewczyny jest naprawdę super efektywna chodzę odprężona jak nigdy, brzuch nie twardnieje, kręgosłup nie boli, energii mam więcej polecam :tak:

reklama
oj tam oj tam,ja was pocieszę już mam 20 + więc rewelacja normalnie,a jeszcze 2 miesiące do końca więc pewnie jeszcze dojdzie...

oj tam oj tam,ja was pocieszę już mam 20 + więc rewelacja normalnie,a jeszcze 2 miesiące do końca więc pewnie jeszcze dojdzie...

to ja Ci napisze, ze wszystkie te moje kolezanki, ktore przytyly po 25 do 28 kg w ciazy zaraz po niej bardzo szybko to zrzucily - w max 6 miesiecy
natomiast takie jak ja co przytyly 18 kg czy 15 czy do 20 meczyly sie ze strata wagi o wiele dluzej :)
tak wiec zycze Ci, zeby po porodzie wszystko leciutko zlecialo tak jak moim kolezankom :)

MaMicurina głupi ten lekarz ,7 kg na plusie w 7 miesiącu ciąży z Twoją wagą to jest bardzo mało . Zwłaszcza że nie zajadasz się słodyczami i fast foodami :wściekła/y:

reklama
MaMicurina głupi ten lekarz ,7 kg na plusie w 7 miesiącu ciąży z Twoją wagą to jest bardzo mało

zgadzam sie w 100%. Naprawde kretyn z tego lekarza. Ja 4 tygodnie temu na wizycie miałam ok. 7 kg na plusie to mnie zapytał czy czasem się nie odchudzam i pogroził palcem. Z resztą to nieistotne, po prostu 7 kg w 28/29 tc to naprawde, naprawde niewiele. Zastanawiam się co ten lekarz mówi kobietom co przytyły 15 kg, co przeciez tez nie jest niczym nadzwyczajnym na tym etapie ciazy.

No a ja odwazyłam się wczoraj wejsc na wage, pojutrze wizyta wiec wolalam nie przezyc szoku, ale jest naprawde dobrze. 31 tydzien i 8 kg. Jest duza szansa, ze ponad 15 nie przekrocze.

Do góry