reklama
Kasiulka ja tutaj już dziewczynom pisałam, że ostatni trymestr ciąży to bardzo intensywny wzrost mózgu płodu, więc jak nie jesz za duzo "dobrego" tłuszczu to może sobie jesli możesz oczywiście zasuplementuj kwasy omega 3. to tez dla nas ubezpieczenie, hehe nie zapomnimy jak się nazywamy.
Kasiurek1983
Fanka BB :)
dla mnie tez nie dobrze ze ja nie cukrzyk inaczej bym z hglodu padla jak bedziemy cycowac to tez 90% rzeczy jesc nie bedziemy mogly !! ja sie smialam jak prz6yszla pani dietetytk do szpitala i mowila co mzna to wyszlo woda o drozdzowka najlepiej przy takiej diecie to w swa tydnie bede szprota ;pehh to chyba nie dla mnie
Kasiurek1983
polecacie cos? ja jem prenatL DHA ALE PODOBNO TRAN "DZIALA" TEN W KAPSUŁKACHKasiulka ja tutaj już dziewczynom pisałam, że ostatni trymestr ciąży to bardzo intensywny wzrost mózgu płodu, więc jak nie jesz za duzo "dobrego" tłuszczu to może sobie jesli możesz oczywiście zasuplementuj kwasy omega 3. to tez dla nas ubezpieczenie, hehe nie zapomnimy jak się nazywamy.
Kasiurek no to by Cie moja pani od laktacji zjechała za pomysł niejedzenie w czasie karmienia.
ja dostałam taki opitol, że szkoda gadać.
Kasiurek tran ma najwiecej tego co trzeba, ale mozna go brać jesli się nie zjada innych suplementów, poniewaz w nim jest wit. A, a jej w ciązy nie mozna za duzo. Także jak najbardziej, ale jesli nic innego z A nie bierzesz.
ja dostałam taki opitol, że szkoda gadać.
Kasiurek tran ma najwiecej tego co trzeba, ale mozna go brać jesli się nie zjada innych suplementów, poniewaz w nim jest wit. A, a jej w ciązy nie mozna za duzo. Także jak najbardziej, ale jesli nic innego z A nie bierzesz.
Kasiurek1983
ten *spam* dha jest tez z alg i rybom nie czuc jest pnoc najbardziej bogaty w to co powien ale cena masakra raz kupuje dha zwykly raz tez z alg- zwykly nie popijam a zagryzam obiadem i potem dopiero szlanke soku czy napoju oglnie ;]
aaa to tran sobie odpuszcze ;> bo jem prenatal clasic,buraka forte i te dha ;] no chyba ze mam rybe to dha odpuszczam ;>
wiadmo jesc trzebA ;] JA SIE SMIEJE Z TEJ WODY I CHLEBA ;] ja mysle ze bede sie na owocach opierac glownie tych malo uczulajacych rzecz jasna,, nabial zdrowy kozi, soja itd ale t trzeba lubiec ;]
aaa to tran sobie odpuszcze ;> bo jem prenatal clasic,buraka forte i te dha ;] no chyba ze mam rybe to dha odpuszczam ;>
wiadmo jesc trzebA ;] JA SIE SMIEJE Z TEJ WODY I CHLEBA ;] ja mysle ze bede sie na owocach opierac glownie tych malo uczulajacych rzecz jasna,, nabial zdrowy kozi, soja itd ale t trzeba lubiec ;]
Ostatnia edycja:
reklama
kamilaedi
nefi- ja mialam zalamanko jakies 2-3 dni temu po obejrzeniu aktualnych fotek- w lusterku wydawalo mi sie ze wszystko jest w miare ale nasz aparat prawde mi powiedzial i moje uda i d..a massssakra
duzzzzzzzzo pracy mnie czeka a na lato chcialam bym mniami mami
duzzzzzzzzo pracy mnie czeka a na lato chcialam bym mniami mami