reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

centymetry i kilograny na "+"

reklama
Kasiulka ja tutaj już dziewczynom pisałam, że ostatni trymestr ciąży to bardzo intensywny wzrost mózgu płodu, więc jak nie jesz za duzo "dobrego" tłuszczu to może sobie jesli możesz oczywiście zasuplementuj kwasy omega 3. to tez dla nas ubezpieczenie, hehe nie zapomnimy jak się nazywamy.:-D

Kasiulka ja tutaj już dziewczynom pisałam, że ostatni trymestr ciąży to bardzo intensywny wzrost mózgu płodu, więc jak nie jesz za duzo "dobrego" tłuszczu to może sobie jesli możesz oczywiście zasuplementuj kwasy omega 3. to tez dla nas ubezpieczenie, hehe nie zapomnimy jak się nazywamy.:-D
polecacie cos? ja jem prenatL DHA ALE PODOBNO TRAN "DZIALA" TEN W KAPSUŁKACH

Kasiurek no to by Cie moja pani od laktacji zjechała za pomysł niejedzenie w czasie karmienia.:-D:-D:-D
ja dostałam taki opitol, że szkoda gadać.

Kasiurek tran ma najwiecej tego co trzeba, ale mozna go brać jesli się nie zjada innych suplementów, poniewaz w nim jest wit. A, a jej w ciązy nie mozna za duzo. Także jak najbardziej, ale jesli nic innego z A nie bierzesz.

ten *spam* dha jest tez z alg i rybom nie czuc jest pnoc najbardziej bogaty w to co powien ale cena masakra raz kupuje dha zwykly raz tez z alg- zwykly nie popijam a zagryzam obiadem i potem dopiero szlanke soku czy napoju oglnie ;]

aaa to tran sobie odpuszcze ;> bo jem prenatal clasic,buraka forte i te dha ;] no chyba ze mam rybe to dha odpuszczam ;>

wiadmo jesc trzebA ;] JA SIE SMIEJE Z TEJ WODY I CHLEBA ;] ja mysle ze bede sie na owocach opierac glownie tych malo uczulajacych rzecz jasna,, nabial zdrowy kozi, soja itd ale t trzeba lubiec ;]

Ostatnia edycja:
własnie sie oblookałam i dochodze do wniosku, że sporo pracy mnie czeka jak sie mała urodzi żeby wrócić do formy. jakos tak mało ładnie to wszystko wyglada. No ale cóż ważne, że dzidzi będzie. :-D:-D:-D

reklama
nefi- ja mialam zalamanko jakies 2-3 dni temu po obejrzeniu aktualnych fotek- w lusterku wydawalo mi sie ze wszystko jest w miare ale nasz aparat prawde mi powiedzial i moje uda i d..a :crazy::crazy: massssakra
duzzzzzzzzo pracy mnie czeka a na lato chcialam bym mniami mami

Do góry