reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

centymetry i kilograny na "+"

pisałam,z e przytyłam od poprzedniej wizyty pół kilo... mhm...się pospieszyłam... schudłam pół kg. w karcie ciąży 6 grudnia wpisane jest 74,5... a teraz ważę 74;o
Fakt, ze sama dieta krzywdy nie zrobi niby, ale... i tak jest jakaś taka uboga. Coś mi nie pasuje.
No i ciul z ta dietą... ale nerwów mnie tyle kosztuje,z e się nie spodziewałam sama, ze az tyle;|
Niby teraz dzieki tej diecie zaparć nie ma i jakoś tak lekko się człowiek czuje, ale... musze coś skubnąć co godzinę dosłownie;o
Nie podoba mi się fakt chudnięcia, nie podoba się ten fakt mojej matuli, nie podoba sie kobitom z oddziału. Zobaczymy co będzie rpzez te dwa tygodnie. Moze dla swiętego spokoju lepiej będzie jak da mi tą insulinę , a my się najadac zaczniemy porządnie. Chociaz wolalabym temat insuliny ominąć;|

Ale powiem wam , ze po porodzie jak już maleńka wyjdzie to dietę tą będę stosowała bankowo:D
Nie jest zła, jest świetna, ale coś mi nie gra w niej jak jestem w ciąży... czegoś brak.

no i nikogo straszyc nie chce tą cukrzycą i dietą.. przeciez to nic zlego:)))) wszystko w porządku...

po prostu mnie ...łasuchowi ogromnemu ciężko się z tym wszystkim oswoic... z resztą im bluizej konca tym ja bardziej nerwowa i pełna obaw...takze i zmeczenie i dieta itp dają się we znaki:)
A jak sie okaze ,z e trzeba mi insuliny to... wstrzykne wiecej jednostek i zjem drożdżówkę :p aaahaha

Ostatnia edycja:
reklama
Manta daj spokój ja wczoraj byłam u diabetologa, dostałam tą dietę i jestem przerażona
W sumie niczego co lubię jeść nie mogę
Nie wiem jak ja dam radę
Po świętach ruszam z tą dietą i nie ma zmiłuj, ale już dupką trzęsę

Co do chudnięcia na tej diecie to mi wczoraj mówili,że to bankowe że się schudnie ale żeby nie panikować
Bo to małemu nie szkodzi, on dostaje max składników które potrzebuje bo z diecie są rzeczy zdrowe i pełnowartościowe

Ja się jeszcze w płaszcz dopinam ale już chyba niedługo mi posłuży .. dobrze że mam jeszcze dość luźną kurtkę :-D

reklama
Kamila :-D Jak tu wchodziłam widząc Twój nowy wpis to pomyślałam że jesteś pierwsza odważna i stanęłaś na wagę po świętach :-D:-D:-D:-D

Do góry