reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

centymetry i kilograny na "+"

reklama
Kamilaedi ja po dzisiejszym pierogowym dniu doszłam do wniosku, że na wagę wejdę dopiero po Świętach :-D:-D po co mam się stresować przed Świętami :-):-):-)

u mnie 108-109 na wysokości pępka..
waga 75. - więc +12 od początku... a tylko 0.5 kg od 6 grudnia ;|
marudziłam, ze szybko tyję, a przez tą "świetną"cukrzycową dietę nie tyję... a do tego pół kg. zgubilam...
to ja już wolę tyć.

marudziłam, ze szybko tyję, a przez tą "świetną"cukrzycową dietę nie tyję... a do tego pół kg. zgubilam...
to ja już wolę tyć.

ale dieta cukrzycowa krzywdy nie zrobi ale pomoze! nic sie nie martw...dziecku przeciez nic nie bedzie:-)

reklama
to ja już wolę tyć.

Powtórz ten test koniecznie. A tyciem się nie przejmuj , najważniejsze że dbasz o siebie i o dzidziusia . Jeśli to rzeczywiście cukrzyca to dieta bardzo go odciąża ( inaczej jego trzustka musiała by pracować na siebie i na Ciebie ) Zresztą dieta cukrzycowa jest chyba dość zdrowa i dobra nawet dla zdrowego człowieka :tak:

Do góry