reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

centymetry i kilograny na "+"

w końcu tez się dopisze do tematu z kilogramami. ja teraz 29-tydzień i 9 kilo na plus. tylko zaczynałam już z większa wagą bo mnie kurowali na endo no i pierwsze 4 miesiace siedziałam z głową w sedesie :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja po dzisiejszym ważeniu u gina 2,9 kg na + w ciągu miesiąca, więc nieco spowalnia mi przyrost wagi (wcześniej 3,5 kg prawie co miesiąc). Ale jak nie patrzec to 14 kg do przodu... oby do 20 nie dobic, bo będzie katastrofa, bo juz ważę 83 kg...
Jedyny plus taki, że wszystko idzie mi w brzuch, delikatnie w uda i piersi - nogi, ręce i buzia póki co nie opuchnięta ;-)

a ja brzucha mam stale 96cm...ciekawe kiedy ruszy:-)....nie wiem bo caly czas mam wrazenie ze jest wiekszy a widac nie jest....moze jest mi ciezej bo dzidzi wiecej

A mi zaczęły łydki puchnąć - wieczorami to mam takie dwie paróweczki zamiast swoich łydeczek... chyba woda się zaczyna elegancko odkładać albo to już opuchlizna będzie trzymająca się do porodu :sorry::sorry: ja ostatnio w 3 tygodnie 3 kg przybrałam ale wcześniej miałam 4 tygodnie bez żadnego kg :-):-):-):-)

Ja dalej bez wazenia sie..
Przybyc napewno przybylo juz troche, a ile..wiecie co..mnie to juz w sumie rybka itak jako jedyna z Was skoncze z trzy cyfrowym wynikiem...

Ale podobnie jak mata kazdy mowi, ze idzie w brzuch- rosnie wariat, a w zasadzie wciaz chodze w szarej bluzce od tesciowej rozmiar 40 czy 42 ( tak jak przed ciaza a ona akurat ma troszke od biustu w dol rozkloszowane wiec brzuch sie spokojnie miesci). Nakuowalam wielkich tunik bo myslalam, ze spase sie jak tucznik a w sumie zaluje, ze wiecej do jeansow nie dokupilam takich wlasie bluzek bo mowia ze swietnie wygladam, cala ja plus piłka lekarska z przodu :-)

jak dobrze mierze bo sie czasem zastanawiam :crazy: obwód 124 cm ( 26 t i 2 dzien ciazy)

reklama
Do góry