reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

centymetry i kilograny na "+"

a się juz dawno nie ważyłam, ale brzuszek mi podskoczył do 122 cm, waga pewnie tez w górę poszła i będzie juz jakies 13-15 kg na plusie :sorry: ma wielka nadzieje, że nie przekroczę 20 kg... Z Dobrusią przybrałam 23 kg...

reklama
Zmierzyłam się wczoraj w tali ( zakosiłam meter z ikei :-D więc się mogę mierzyć ) nie wiem ile miałam przed ale teraz mam 81 cm na razie mniej niż w cyckach :sorry::-D:-D:-D

Mini ale pod biustem to mi tez z 80 do 90 podskoczyło ;-) i dużego obwodu to raczej nie ma co zadrościć, bo strasznie cięzko dobry i niedrogi biustonosz kupić :confused2:

Mini ależ Ty szczuplutka musisz być :szok::szok:

Perelandra - nie martw się mi też tak skacze - raz 72,5 raz 73,2 a nie raz 71,8 :-D zależy czy kolację zjem, ile wody wypije co zjem itp;-)

reklama
oo... a ja to dawno się nie mierzyłam.
Uczynię to później więc:p
Wiem tylko, że od 6 grudnia przytyłam kilogram;>

Do góry