reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

centymetry i kilograny na "+"

A ja teraz przez miesiac przytylam ponad 5 kg:szok: a wczesniej tylam max kg miesiecznie :wściekła/y:
no ale co poczac przeciez sie odchudzac teraz nie bede:blink:

reklama
kamilaedi- ale chyba cos w tym szcześciu i tyciu jest. ja zawsze w zlych chwilach chudlam - nie zajadalam sie na pocieszenie. Za to w chwilach radosci...mimowolnie rosłam. Zawsze mialam wahania wagi. Jeden miesiac w tej ciazy mialam taki, ze sobie pofolgowałam , ale tak to jem ładnie, zgrabnie i zdrowo, a rosne jakbym się drożdżami faszerowała. Widocznie tak mi dane i cóż poradzic;p
Moja mateńka też tyła jak szalona jak nosila mnie pod sercem, a byla bardzo aktywna itd.

Ciekawe ile przytyje przez te 2 miesiące jeszcze.

kamilaedi- ale chyba cos w tym szcześciu i tyciu jest. ja zawsze w zlych chwilach chudlam - nie zajadalam sie na pocieszenie. Za to w chwilach radosci...mimowolnie rosłam. Zawsze mialam wahania wagi. Jeden miesiac w tej ciazy mialam taki, ze sobie pofolgowałam , ale tak to jem ładnie, zgrabnie i zdrowo, a rosne jakbym się drożdżami faszerowała. Widocznie tak mi dane i cóż poradzic;p
Moja mateńka też tyła jak szalona jak nosila mnie pod sercem, a byla bardzo aktywna itd.

Ciekawe ile przytyje przez te 2 miesiące jeszcze.

Hahaha no tak to by sie zgadzało, ja tyje miarowo od 7 lat odkąd jestem z moim M. :laugh2: I przez te 7 lat dobrych 20 diet i nic nie potrafilo zakłócic mojego szczescia :laugh2::laugh2: No nie mowiac o tym co teraz sie dzieje :confused2::-D

reklama
Do góry