reklama
inamorate
marcóweczka 2012 :)
mój brat lekarz, mówi że przeciętnie ciąża waży ok 12 kg: dziecko, wody, krew, piersi itd.
tak tylko mało kto się w tej przeciętnej mieści
MantaZG
Fanka BB :)
kamilaedi- ale chyba cos w tym szcześciu i tyciu jest. ja zawsze w zlych chwilach chudlam - nie zajadalam sie na pocieszenie. Za to w chwilach radosci...mimowolnie rosłam. Zawsze mialam wahania wagi. Jeden miesiac w tej ciazy mialam taki, ze sobie pofolgowałam , ale tak to jem ładnie, zgrabnie i zdrowo, a rosne jakbym się drożdżami faszerowała. Widocznie tak mi dane i cóż poradzic;p
Moja mateńka też tyła jak szalona jak nosila mnie pod sercem, a byla bardzo aktywna itd.
Ciekawe ile przytyje przez te 2 miesiące jeszcze.
Moja mateńka też tyła jak szalona jak nosila mnie pod sercem, a byla bardzo aktywna itd.
MaMicurina
mój brat lekarz, mówi że przeciętnie ciąża waży ok 12 kg: dziecko, wody, krew, piersi itd.
no to ja mysle ze sie zmieszcze w 12/13
chyba ze teraz nagle super przybiore
Angel.
Zwierzoholik;)
kamilaedi- ale chyba cos w tym szcześciu i tyciu jest. ja zawsze w zlych chwilach chudlam - nie zajadalam sie na pocieszenie. Za to w chwilach radosci...mimowolnie rosłam. Zawsze mialam wahania wagi. Jeden miesiac w tej ciazy mialam taki, ze sobie pofolgowałam , ale tak to jem ładnie, zgrabnie i zdrowo, a rosne jakbym się drożdżami faszerowała. Widocznie tak mi dane i cóż poradzic;p
Hahaha no tak to by sie zgadzało, ja tyje miarowo od 7 lat odkąd jestem z moim M. I przez te 7 lat dobrych 20 diet i nic nie potrafilo zakłócic mojego szczescia No nie mowiac o tym co teraz sie dzieje
kamilaedi
Diety- na same slowo mnie trzesie juz niedlugo, juz niedlugo znow sie zacznie
Perelandra
schudłam 30 deko
reklama
kamilaedi
perelandra- juz diety zaczynasz? nie zaszybko?;-)