reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

centymetry i kilograny na "+"

Atomówka mam wrażenie, że teraz tak mi dowali że prześcignę tutaj większość dziewczyn. Choć nie powiem dieta robi swoje, jedyny plus cukrzycy

reklama
Hihi,a ja się uśmiałam bo myślałam że mam ze 3 kg a okazało się że przytyłam tylko 1kg przez te 3,5tyg :-D:szok:
Cieszę się bo jem wszystko na co mam ochotę-ale oczywiście nie przesadzam. Oby tak dalej :-)

chudzielce jeszcze nas ciezarowki dogonicie:tak: mi waga faktycznie juz sie troche uspokoila... juz tak nie gna do przodu.. byl moment ze balam sie ze do 30kg nie wychamuje ale teraz jest swiatlo w tunelu, ze nie przekrocze 20 :) prosze prosze prosze :-D

:szok: a ja dzisiaj wlazłam na wage i 65 kg a zaczynałam od 57 :( no i w brzuszku 94 cm na wysokosci pępka :) wiecie co zaczełam brac magnez i pic wapno takiego brzucha aż sztywnego nie mam :)

kadza powiem Ci, że chyba całkiem skromnie przybierasz. Ja zaczynałam z 54, obecnie ważę 61 i z pewnością jeszcze raz tyle zyskam w tych ostanich 3 miesiącach. No ale finalnie 14 kg na plusie to moje wielkie marzenie :) jeśli będzie więcej-trudno. Szczuplejsze z natury dziewczyny, przynajmniej teoretycznie więcej przybierają w czasie ciąży. Moja bratowa startowała ze sporą niedowagą, 167 cm waga 48, na koniec ważyła 71 kg (?!)... po porodzie waga spadła jej do 56 automatycznie. Oczywiście każdy przypadek jest inny,ale właśnie dlatego nie możemy sugerować się parametrami innych forumowiczek. Spalaniem zbędnych kg zajmiemy się po porodzie :) zdrowa dieta, dużo ruchu tylko wyjdzie nam wszystkim na zdrowie i przygotuje do wakacyjnego plażowania ;-) :-D

reklama
Do góry