reklama
MaMicurina
Fanka BB :)
Hihi,a ja się uśmiałam bo myślałam że mam ze 3 kg a okazało się że przytyłam tylko 1kg przez te 3,5tyg
Cieszę się bo jem wszystko na co mam ochotę-ale oczywiście nie przesadzam. Oby tak dalej :-)
Cieszę się bo jem wszystko na co mam ochotę-ale oczywiście nie przesadzam. Oby tak dalej :-)
kamilaedi
chudzielce jeszcze nas ciezarowki dogonicie mi waga faktycznie juz sie troche uspokoila... juz tak nie gna do przodu.. byl moment ze balam sie ze do 30kg nie wychamuje ale teraz jest swiatlo w tunelu, ze nie przekrocze 20 prosze prosze prosze
MaMicurina
no wlasnie szok jak sie roznimy wszystkie...niektóre od początku juz maja po naście kg inne mniej...ja mam równe 5kg.
kadza
a ja dzisiaj wlazłam na wage i 65 kg a zaczynałam od 57 no i w brzuszku 94 cm na wysokosci pępka wiecie co zaczełam brac magnez i pic wapno takiego brzucha aż sztywnego nie mam
MaMicurina
ciekawe jak sie przybiera w 7 i 8 mcu :-)
gagucha85
kadza powiem Ci, że chyba całkiem skromnie przybierasz. Ja zaczynałam z 54, obecnie ważę 61 i z pewnością jeszcze raz tyle zyskam w tych ostanich 3 miesiącach. No ale finalnie 14 kg na plusie to moje wielkie marzenie jeśli będzie więcej-trudno. Szczuplejsze z natury dziewczyny, przynajmniej teoretycznie więcej przybierają w czasie ciąży. Moja bratowa startowała ze sporą niedowagą, 167 cm waga 48, na koniec ważyła 71 kg (?!)... po porodzie waga spadła jej do 56 automatycznie. Oczywiście każdy przypadek jest inny,ale właśnie dlatego nie możemy sugerować się parametrami innych forumowiczek. Spalaniem zbędnych kg zajmiemy się po porodzie zdrowa dieta, dużo ruchu tylko wyjdzie nam wszystkim na zdrowie i przygotuje do wakacyjnego plażowania ;-)
reklama
kamilaedi
. Chyba tyje ze szczęścia
taaaaaaaa to jest wlasnie to !!! Tyje, ze szczescia i juz wiem czemu nie mam zadnej kontroli nad tym:-)