reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

centymetry i kilograny na "+"

reklama
a mnie się wydawało, że właśnie w III trymestrze przytyję najwięcej... skoro dziecko rośnie, wód przybywa... mam teraz 10 na + to pewnie z 6-7 jak nic dojdzie :dry:

lastpetunia ja też zaraz będę miała +14 kg - nie martw się!!!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny, które przytyły do 5-6 kg bym się nie nastawiała na to, że w 3 trymestrze nie przytyjecie - najwięcej na Was pewnie wejdzie ;-) Ja, Kamilaedi, lastpetunia już mamy takie brzuszki, że woda i wszystko inne spokojnie może się zmieścić i waga za dużo może już nie dojdzie :-D:-D:-D

reklama
No właśnie te co mało przytyły na pewno w 3 trymestrze nadgonią
Ja, Kasiulka mamy na plusie dopiero 3 kg nie możliwe żebyśmy przytyły jeszcze tylko 3 np
Choć ja mam już brzuszek duży naprawdę, ale sama dzidzie pewnie jeszcze za 2,5-3 kg przytyje

Do góry