reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

centymetry i kilograny na "+"

Hej, ja własnie wróciłam z wizyty u Gina.

28 tydzień + 7kg
a brzusio, jak lekarz określił z tym niewidocznych malutkich ;-)
ale to nie wpływa na nic, dzidzia ma sie dobrze... 1kg200 :-)

reklama
a ja niemoge przytyc od miesiaca waze 70 kg i tak waga stoi i stoi i stoi i sie zastanawiam czym to jest spowodowane skoro jem normalnie wsesie duzo :) a wielkosc brzuszka nieznana metr mi gdzies wtaplo ;)

dziękuje Kochane :) też sie bardzo ciesze :)
jeszcze niedawno maleństwo miało jakieś 600g. w ciągu miesiąca waga podskoczyła do 1200, a moja waga o 1,5kg :)

a ja niemoge przytyc od miesiaca waze 70 kg i tak waga stoi i stoi i stoi i sie zastanawiam czym to jest spowodowane skoro jem normalnie wsesie duzo :) a wielkosc brzuszka nieznana metr mi gdzies wtaplo ;)

Bożenko mi lekarz mówił że nie ma co się martwić. czasem waga stoi albo niewiele idzie a dzięciatko i tak rośnie zdrowo.
Mnei dziś najpierw zważył i troche sie zdziwiłam że tylko 1,5 kg przez miesiąc. uspokoił mnie i powiedział ze jest 100% pewien że dzidzia i tak przybiera ile powinna,a i dobrze że kobieta tyle nie tyje. Potem było USG i sie potwierdziło :-) Sciskam i zdrówka życze!

ps. a brzuszka to u mnie prawie nie widać. 93cm jakoś jest. nawet dziś mnie babka w tramwaju ochrzaniła że taka młoda siedzace miejsce zajmuje ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry