reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

centymetry i kilograny na "+"

Hej, ja własnie wróciłam z wizyty u Gina.

28 tydzień + 7kg
a brzusio, jak lekarz określił z tym niewidocznych malutkich ;-)
ale to nie wpływa na nic, dzidzia ma sie dobrze... 1kg200 :-)

reklama
a ja niemoge przytyc od miesiaca waze 70 kg i tak waga stoi i stoi i stoi i sie zastanawiam czym to jest spowodowane skoro jem normalnie wsesie duzo :) a wielkosc brzuszka nieznana metr mi gdzies wtaplo ;)

dziękuje Kochane :) też sie bardzo ciesze :)
jeszcze niedawno maleństwo miało jakieś 600g. w ciągu miesiąca waga podskoczyła do 1200, a moja waga o 1,5kg :)

a ja niemoge przytyc od miesiaca waze 70 kg i tak waga stoi i stoi i stoi i sie zastanawiam czym to jest spowodowane skoro jem normalnie wsesie duzo :) a wielkosc brzuszka nieznana metr mi gdzies wtaplo ;)

Bożenko mi lekarz mówił że nie ma co się martwić. czasem waga stoi albo niewiele idzie a dzięciatko i tak rośnie zdrowo.
Mnei dziś najpierw zważył i troche sie zdziwiłam że tylko 1,5 kg przez miesiąc. uspokoił mnie i powiedział ze jest 100% pewien że dzidzia i tak przybiera ile powinna,a i dobrze że kobieta tyle nie tyje. Potem było USG i sie potwierdziło :-) Sciskam i zdrówka życze!

ps. a brzuszka to u mnie prawie nie widać. 93cm jakoś jest. nawet dziś mnie babka w tramwaju ochrzaniła że taka młoda siedzace miejsce zajmuje ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry