reklama
Bozienka24
Fanka BB :)
a ja niemoge przytyc od miesiaca waze 70 kg i tak waga stoi i stoi i stoi i sie zastanawiam czym to jest spowodowane skoro jem normalnie wsesie duzo a wielkosc brzuszka nieznana metr mi gdzies wtaplo
MaMicurina
abi super, genralnie bardzo się cieszę, że nasze dzieciaczki osiągają wagę powyżej 1 kg
no wlasnie...kiedy dziecię ta wage osiaga? w 7 mcu?
abi82
Aktywna w BB
a ja niemoge przytyc od miesiaca waze 70 kg i tak waga stoi i stoi i stoi i sie zastanawiam czym to jest spowodowane skoro jem normalnie wsesie duzo a wielkosc brzuszka nieznana metr mi gdzies wtaplo
Bożenko mi lekarz mówił że nie ma co się martwić. czasem waga stoi albo niewiele idzie a dzięciatko i tak rośnie zdrowo.
Mnei dziś najpierw zważył i troche sie zdziwiłam że tylko 1,5 kg przez miesiąc. uspokoił mnie i powiedział ze jest 100% pewien że dzidzia i tak przybiera ile powinna,a i dobrze że kobieta tyle nie tyje. Potem było USG i sie potwierdziło :-) Sciskam i zdrówka życze!
ps. a brzuszka to u mnie prawie nie widać. 93cm jakoś jest. nawet dziś mnie babka w tramwaju ochrzaniła że taka młoda siedzace miejsce zajmuje
Ostatnia edycja:
kamilaedi
mi znow ruszyla do przodu .... eh musze sie z ranca zwazyc i wtedy dokladnie bede wiedziec ale juz jakies 13-14 kg .... ale bedzie masakra ze zrzucaniem
reklama