reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

centymetry i kilograny na "+"

reklama
Manta ale ja też dużo nie jem i pogodzić się z tą wagą nie mogę - aż się trzęse niektórzy wpierniczają słodycze kg i nic a ja - jem zdrowo a waga w górę non stop:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
taka twoja uroda...ja za moimi krągłościami tez nie przepadam mimo ze nie jest wcale zle...Kazda kobieta rozumuje siebie inaczej

w ciąży trzeba przytyć - a to ile sie przytyje w większości nie zależy od nas... Ale jedząc w miarę zdrowo i nie objadając się, możemy przynjamniej mieć czyste sumienie, że przytyłyśmy tyle ile potrzebował organizm ;-)

a co do stresu i chudnięcia... oj u mnie na odwrót - bo ja zajadam stres :cool2:

oj i u mnie juz 10 na plusie a też troszkę waga mi podskoczyła do góry przed ciążą,jeszcze pewnie z 10 przyjdzie jak nie więcej,ale co tam to zmartwienie na później i też nie jem nie wiadomo ile,a waga idzie w górę jak oszalała

Dziewczyny cieszcie się z tych kilogramów
Ja np żałuję,że nie przybieram jeszcze na wadzę, bo Wy przynajmniej regularnie powoli rośniecie
a ja nic nic nic, pól kilo do przodu a jak potem zacznę puchnąć to pewnie z kilogram dziennie żeby nadrobić i będę wtedy dopiero płakała

atomówka ciesz sie że tak powoli przybierasz na wadze, pozniej po porodzie może w ogóle nie bedziesz musiała walczyć z tymi kg :p a nie co my które mają juz 10+ :p ale szczerze to ja sie tym nie martwie jak narazie ważne że dzidzia rośnie zdrowo, będę sie matrwić po porodzie jak się ich pozbyć :)

Cześć dziewczyny
dzisiejsza waga 72 czyli +6kg obwód na wys.pępka 95cm chociaż mam wrażenie że u mnie to uda i tyłek :-) najbardziej tyją a nie brzusio:-D

reklama
Do góry