reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Byłe słomiane wdowy

hej

madlen u nas na osiedlu to tylko jeden sklep spozywczy ale ceny zawyzone 3km od nas jest fajny sklep, tu na osiedlu mamy fryca, szkole, 2 bary i dentyste.:-D:-D:-D i jakis park dla dzieci....:-D

Ewcia no program rewelka.....:-D usmialam sie wczoraj jak nic z rodz. Kutnik- chyba tak sie nazywaja....:-)
biedny Diego.....:-D:-D:-Dale trafił mu sie tesc......:-D

ja wczoraj bylam na zakupach- 2 bluzeczki sobie kupilam do jeansow, widzialam fajne kozaczki, bo te co mialam na oku przecenili 75%....:szok: i juz ich nie ma....:no:

buziole

reklama
Becia a wy mieszkacie gdzies na uboczu ?..to macie cisze...fajnie ;-),no u nas to tak cicho nie jest :-D,ale narzekac nie moge..
wiec jak bedziemy kiedys zmieniac miszkanie,to tez w tej okolicy :tak:

madlen to nie az takie ubocze, po prostu spokojniejsza dzielnica...:-D

Ewcia no taki tesc to masakra....:-D:-D:-D

u nas dzis wieje, zaraz jedziemy kupic oskarowi kurtke.

Becia u mnie dzisiaj tez lalo i to tak,jakby ktos z weza woda lal..,do tego wialo..wrrr..po mlodego szlam do szkoly w najwiekszym deszczu,zmoklam jak chol...,jak przyszlismy do domu,to ciuchy mozna bylo wydrzemnac..wrrrr..mam nadzieje,ze jutro bedzie lepsza pogoda..;-)

Beata moje dzieciaki nie maja co 6 tyg.wolne,ale jakby zliczyc wszystkie dni,gdzie nie musza chodzic do szkoly,to pewnie wyjdzie tyle samo wolnego,co twoje ;-)..teraz akurat maja wolne caly tydzien bo Halloween..:tak:..
ja wam minal dziejszy dzien..??
ja tutaj w ogole nie czuje,ze to Wszystkich Swietych..rok temu jeszcze czulam a w tym..az mnie to przeraza...:szok:..zawsze lapalam dola,ze nie ma mnie na grobach bliskich..a dzisiaj.. nawet nie mialam czasu na smutki..;-)

Ewcia ,jak bym byla w Polsce to pewnie tez stalabym cale dnie na cmentarzu..a tak..,gdybym nie spojrzala w kalendarz,to nawet bym nie wiedziala,ze to 1.11...,dla mnie dzien jak kazdy inny..:tak:

reklama
Do góry