reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Byłe słomiane wdowy

heloł

madlen lece chyba w listopadzie, bo chcemy nasze mieszkanko wynajac.
juz niby jest chetny, zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. polece z dziecmi i moze z mezem, ale maz jeszcze zobaczy.

Ewcia a u Ciebie cio tam???

a u nas ok, staremu szykuje sie awans ale chyba dopiero w grudniu- dobrze ze juz prawie pazdziernik ;-)
Oskar ok, pomału cos tam łapi z jezyka, bo z matmy jest najlepszy- zreszta oni tu tylko dodaja......:-D:-D:-D
dzis mamy mega upal....:-p
no i stary zamowil mi szafke do salonu.....:tak:

reklama
Becia bo oni tutaj to sa glaby kapusciane z matmy..troche wiecej cyferek i sie gubia :-D,moja cora to akurat matmy nie lubi,no ale ona to umysl typowo humanistyczny..i wszystkie cyferki to dla niej czarna magia,za to mlody woli matme..;-)
fajnie,ze macie juz kogos na mieszkanko,a to jakis znajomy,zaufany ktos?
Ewcia nie sklonujesz sie :no:,ale dobrze ze cioteczka pojdzie z Matim ;-)
a u nas nic sie nie dzieje..my dalej dzialamy z mezem..mam nadzieje,ze wkoncu sie uda ;-),dzieciaki zdrowe..ogolnie jest dobrze..pogode mamy super,takze juz w ogole jest OK,bo juz zaczynalam lapac doly..i niech jak najdluzej bedzie takie ciepelko,bo jeszcze nie kupilismy oleju..za tydzien maz podpisze umowe na mieszkanko,to wtedy kupimy..
pozdrawiam :-)

madlen ty sie nie łam, bedzie dobrze ;-)
a wynajmujecie czy kupiliscie na kredyt???? macie dom czy mieszkanko????
Bo my mieszkamy w takim domku 4ro rodzinnym sa 3 mieszkania po 50m2 i jedno mieszkanko ma 77m2.
my mamy 2 sypialnie, salon, fajna kuchnie i lazienka z wc jest razem.

Becia my wynajmujemy,kredytu nam nie dadza..bo ja nie poracuje...,a mieszkamy w takim szeregwcu..mamy dol i gore..,mielismy teraz zmieniac,ale tak jakos wyszlo,ze dalej tu mieszkamy..no ale za rok to mysle,ze bedziemy szukac czegos nowego..,bo dzieci chca ogrod,a my mamy tylko takie male podworeczko..grilla jest gdzie zrobic,stol i krzesla tez stoja,ale basenu juz nie mam gdzie postawic...,wiec mysle ze bedziemy szukac cos wiekszego,ale to na drugi rok..

hej
madlen tu z mieszkaniami jest ciezko to znaczy u nas, za domek z 2 sypialniami to koszt 850f czasami 900f.

Ewcia a co u Ciebie???? Ty staraczka nadal???? Jejku zaczelam pisac tu w 2007 i juz wtedy sie staralas.

Becia bo wszystko zalezy od dzielnicy w jakiej mieszkasz..u nas tez sa drogie..,akurat mamy taki kod..ale bynajmniej mamy spokoj..;-)
Ewcia to idz do tego gina i niech zobaczy,co jest piec..i do dziela !!!,ja dalej probuje,mam nadzieje,ze wkoncu bedzie mala fasolina..:tak:,tobie tez tego kochana zycze:tak:
a my dzisiaj jedziemy do znajomych na mala imprezke,jutro pewnie bedzie mnie meczyl kac..ale co tam kac,wazne zeby imprezka byla udana..:-D
milego weekendu :-)

madlen to udanej imprezy.
tyyyy a w waszej dzielnicy sa tez takie pustki????
bo u nas to zawsze cichi i spokoj, nikogo na ulicy nie widac jakby miasto wymarło....:szok::szok::szok:

Ewcia ja Cię zbadam....:-D:-D:-D

kurde u nas 27c UPAŁ...................:baffled::baffled: masakra!!!!!!!!!!!!!
mlody nie znosi upałów i nerwowy lata po pokojach.....:dry::dry:

reklama
hej babeczki :-)
Becia nie ogladam tego..nawet nie wiem co to za program..:zawstydzona/y:,a pytalas sie,czy mamy spokoj..w tygodniu to bywa z tym roznie,bo mieszkamy przy wylotowej ulicy..nasza jest boczna..wiec mamy wkolo siebie mase sklepow,barow,restauracji itp..ale ogolnie jest cisza :tak:..teraz to tylko slysze,samochody,pociagi i samoloty :tak:
Ewcia jak po imprezie z okazji Dnia Nauczyciela ?

Do góry