reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Byłe słomiane wdowy

heloł

madlen lece chyba w listopadzie, bo chcemy nasze mieszkanko wynajac.
juz niby jest chetny, zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. polece z dziecmi i moze z mezem, ale maz jeszcze zobaczy.

Ewcia a u Ciebie cio tam???

a u nas ok, staremu szykuje sie awans ale chyba dopiero w grudniu- dobrze ze juz prawie pazdziernik ;-)
Oskar ok, pomału cos tam łapi z jezyka, bo z matmy jest najlepszy- zreszta oni tu tylko dodaja......:-D:-D:-D
dzis mamy mega upal....:-p
no i stary zamowil mi szafke do salonu.....:tak:

reklama
Becia bo oni tutaj to sa glaby kapusciane z matmy..troche wiecej cyferek i sie gubia :-D,moja cora to akurat matmy nie lubi,no ale ona to umysl typowo humanistyczny..i wszystkie cyferki to dla niej czarna magia,za to mlody woli matme..;-)
fajnie,ze macie juz kogos na mieszkanko,a to jakis znajomy,zaufany ktos?
Ewcia nie sklonujesz sie :no:,ale dobrze ze cioteczka pojdzie z Matim ;-)
a u nas nic sie nie dzieje..my dalej dzialamy z mezem..mam nadzieje,ze wkoncu sie uda ;-),dzieciaki zdrowe..ogolnie jest dobrze..pogode mamy super,takze juz w ogole jest OK,bo juz zaczynalam lapac doly..i niech jak najdluzej bedzie takie ciepelko,bo jeszcze nie kupilismy oleju..za tydzien maz podpisze umowe na mieszkanko,to wtedy kupimy..
pozdrawiam :-)

madlen ty sie nie łam, bedzie dobrze ;-)
a wynajmujecie czy kupiliscie na kredyt???? macie dom czy mieszkanko????
Bo my mieszkamy w takim domku 4ro rodzinnym sa 3 mieszkania po 50m2 i jedno mieszkanko ma 77m2.
my mamy 2 sypialnie, salon, fajna kuchnie i lazienka z wc jest razem.

Becia my wynajmujemy,kredytu nam nie dadza..bo ja nie poracuje...,a mieszkamy w takim szeregwcu..mamy dol i gore..,mielismy teraz zmieniac,ale tak jakos wyszlo,ze dalej tu mieszkamy..no ale za rok to mysle,ze bedziemy szukac czegos nowego..,bo dzieci chca ogrod,a my mamy tylko takie male podworeczko..grilla jest gdzie zrobic,stol i krzesla tez stoja,ale basenu juz nie mam gdzie postawic...,wiec mysle ze bedziemy szukac cos wiekszego,ale to na drugi rok..

hej
madlen tu z mieszkaniami jest ciezko to znaczy u nas, za domek z 2 sypialniami to koszt 850f czasami 900f.

Ewcia a co u Ciebie???? Ty staraczka nadal???? Jejku zaczelam pisac tu w 2007 i juz wtedy sie staralas.

Becia bo wszystko zalezy od dzielnicy w jakiej mieszkasz..u nas tez sa drogie..,akurat mamy taki kod..ale bynajmniej mamy spokoj..;-)
Ewcia to idz do tego gina i niech zobaczy,co jest piec..i do dziela !!!,ja dalej probuje,mam nadzieje,ze wkoncu bedzie mala fasolina..:tak:,tobie tez tego kochana zycze:tak:
a my dzisiaj jedziemy do znajomych na mala imprezke,jutro pewnie bedzie mnie meczyl kac..ale co tam kac,wazne zeby imprezka byla udana..:-D
milego weekendu :-)

madlen to udanej imprezy.
tyyyy a w waszej dzielnicy sa tez takie pustki????
bo u nas to zawsze cichi i spokoj, nikogo na ulicy nie widac jakby miasto wymarło....:szok::szok::szok:

Ewcia ja Cię zbadam....:-D:-D:-D

kurde u nas 27c UPAŁ...................:baffled::baffled: masakra!!!!!!!!!!!!!
mlody nie znosi upałów i nerwowy lata po pokojach.....:dry::dry:

reklama
hej babeczki :-)
Becia nie ogladam tego..nawet nie wiem co to za program..:zawstydzona/y:,a pytalas sie,czy mamy spokoj..w tygodniu to bywa z tym roznie,bo mieszkamy przy wylotowej ulicy..nasza jest boczna..wiec mamy wkolo siebie mase sklepow,barow,restauracji itp..ale ogolnie jest cisza :tak:..teraz to tylko slysze,samochody,pociagi i samoloty :tak:
Ewcia jak po imprezie z okazji Dnia Nauczyciela ?

Do góry