reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Byłe słomiane wdowy

hej byłe;-)
byla się kłania
ferie u nas to i czasu więcej:tak:
ale ten czas leci...moj już od roku w domu...no i chyba już się przyzwyczaiłam:-p
beatka - ale drugi syncio juz duzy---matko - niedawno w ciązy chodziłaś... haha - widze suwaczek wakacyjny - jak u mnie.... do PL wybywacie czy gdzies indziej?
madlen - staracie się o trzecie?...mi ostatnio tez taka mysl po głowie chodzi:ninja2:...niech mi ją ktoś z głowy wybije:-p
misia - i Ty się tu zawieruszyłaś;-)

pozdrawiam
i wszystkiego dobrego w nowym roku

reklama
czesc

hana nooo kope lat ;-)
juz myslałam ze o nas zapomnialas....:-D
niom drugi syncio juz duzy i rozrabia za trzech....:-D
ale juz w 2013 daje go do szkoly....:tak::tak:
Wrzucilam suwaczek wakacyjny, S cos mowi o wczasach....:tak:
patrzy, szuka....:-D
Do pl chyba raczej nie, kasowo wyjdzie tyle samo co na wczasy....:tak: wiec wole chyba wczasy
lezec, byczyc sie i niech mi usługuja....:-D

nO TO JA CI wybijam mlotkiem te trzecie......:-D nooooo chyba ze bardzo chcesz to wtedy nie.....:-p

madlen i jak staranka????

witam :-)
hana staramy sie,ale na razie nic nam z tych staran nie wychodzi :no:
a ty tez myslisz o kolejnym smyku ?,czy wybijac pomysl zglowy ?
ja tez kiedys mowilam ,ze dwojka starczy,a teraz 3 mi sie marzy ;-)
beata a gdzie chcecie jechac na wakacje ?
my do pl tez nie lecimy..ja juz chyba tam nie polece,bynajmniej w najblizszym czasie..a planow na wakacje brak..chociaz u na spojawil sie plan odwiedzenia przyjaciol w de i przy okazji zachaczenie o holandie ..ale zobaczymy,czy cos z tego wyjdzie..bo jak uda mi sie zaciazyc,to nie wiem czy wejde do samolotu..

Beata bo z uk lepiej oplaca sie leciec na jakas inna wyspe,niz do pl. bo ci taniej wyjdzie przelot+ hotel niz sam lot do pl :tak:
ale my w takie cieple miejsca latem nie polecimy :no:,ale moze kiedys jesienia czy zima..kto wie ;-)

czasami tez taniej wychodzi jak sobie sama takie wakacje zorganizujesz...no chyba ,ze akurat w biurze podrozy maja ciekawa i tania oferte ;-)

madlen tu drogie wycieczki byly do Egiptu i Turcji aaaaa i Tunezji.....:szok: nawet 550f od osoby za 1 tydz i cena bez przelotu 4*HB.
trzeba szukac i wyłapywac teeee okazje .
bo tak jak kupujesz po normalnej cenie to drogo wychodzi .....:blink:
no chyba ze S na sile bedzie chcial do pl, ale raczej nie.
zreszta poki co zobaczymy.....:tak::tak::tak:
nie ma co planowac, ja lubie wakacje nie zaplanowane....:-D
a spakowac 2 stroje , majtki i klapki to zrobie w 20minut......:-D:-D:-D

hejka
nO TO JA CI wybijam mlotkiem te trzecie......:-D nooooo chyba ze bardzo chcesz to wtedy nie.....:-p
sama se wybijam i jestem raczej na nie:-p............ale to takie fajne uczucie...nawet sama myśl:rofl2:
madlen - ale same staranka tez przyjemne:-p

no --ja juz odliczam do urlopiku bo nie cierpie zimna:sorry:...znaczy się jest oki ale już za długo...maly snieg zobaczył - pozjezdzał na saniach i teraz czekam na wioooosne;-)

reklama
hej dziewczynki
w uk zima łagodna co mnie cieszy, bo ja nie znosze sniegu......:-D:-D
juz w skorze latam, wiec jest ok.....:-D:-D
moj S wczoraj wypisal swistek na urlop w sierpniu- 16 dni, i tak sie zastanawia gdzie tu nas zaprosic....:-D

Do góry