reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Byłe słomiane wdowy

hej byłe;-)
byla się kłania
ferie u nas to i czasu więcej:tak:
ale ten czas leci...moj już od roku w domu...no i chyba już się przyzwyczaiłam:-p
beatka - ale drugi syncio juz duzy---matko - niedawno w ciązy chodziłaś... haha - widze suwaczek wakacyjny - jak u mnie.... do PL wybywacie czy gdzies indziej?
madlen - staracie się o trzecie?...mi ostatnio tez taka mysl po głowie chodzi:ninja2:...niech mi ją ktoś z głowy wybije:-p
misia - i Ty się tu zawieruszyłaś;-)

pozdrawiam
i wszystkiego dobrego w nowym roku

reklama
czesc

hana nooo kope lat ;-)
juz myslałam ze o nas zapomnialas....:-D
niom drugi syncio juz duzy i rozrabia za trzech....:-D
ale juz w 2013 daje go do szkoly....:tak::tak:
Wrzucilam suwaczek wakacyjny, S cos mowi o wczasach....:tak:
patrzy, szuka....:-D
Do pl chyba raczej nie, kasowo wyjdzie tyle samo co na wczasy....:tak: wiec wole chyba wczasy
lezec, byczyc sie i niech mi usługuja....:-D

nO TO JA CI wybijam mlotkiem te trzecie......:-D nooooo chyba ze bardzo chcesz to wtedy nie.....:-p

madlen i jak staranka????

witam :-)
hana staramy sie,ale na razie nic nam z tych staran nie wychodzi :no:
a ty tez myslisz o kolejnym smyku ?,czy wybijac pomysl zglowy ?
ja tez kiedys mowilam ,ze dwojka starczy,a teraz 3 mi sie marzy ;-)
beata a gdzie chcecie jechac na wakacje ?
my do pl tez nie lecimy..ja juz chyba tam nie polece,bynajmniej w najblizszym czasie..a planow na wakacje brak..chociaz u na spojawil sie plan odwiedzenia przyjaciol w de i przy okazji zachaczenie o holandie ..ale zobaczymy,czy cos z tego wyjdzie..bo jak uda mi sie zaciazyc,to nie wiem czy wejde do samolotu..

Beata bo z uk lepiej oplaca sie leciec na jakas inna wyspe,niz do pl. bo ci taniej wyjdzie przelot+ hotel niz sam lot do pl :tak:
ale my w takie cieple miejsca latem nie polecimy :no:,ale moze kiedys jesienia czy zima..kto wie ;-)

czasami tez taniej wychodzi jak sobie sama takie wakacje zorganizujesz...no chyba ,ze akurat w biurze podrozy maja ciekawa i tania oferte ;-)

madlen tu drogie wycieczki byly do Egiptu i Turcji aaaaa i Tunezji.....:szok: nawet 550f od osoby za 1 tydz i cena bez przelotu 4*HB.
trzeba szukac i wyłapywac teeee okazje .
bo tak jak kupujesz po normalnej cenie to drogo wychodzi .....:blink:
no chyba ze S na sile bedzie chcial do pl, ale raczej nie.
zreszta poki co zobaczymy.....:tak::tak::tak:
nie ma co planowac, ja lubie wakacje nie zaplanowane....:-D
a spakowac 2 stroje , majtki i klapki to zrobie w 20minut......:-D:-D:-D

hejka
nO TO JA CI wybijam mlotkiem te trzecie......:-D nooooo chyba ze bardzo chcesz to wtedy nie.....:-p
sama se wybijam i jestem raczej na nie:-p............ale to takie fajne uczucie...nawet sama myśl:rofl2:
madlen - ale same staranka tez przyjemne:-p

no --ja juz odliczam do urlopiku bo nie cierpie zimna:sorry:...znaczy się jest oki ale już za długo...maly snieg zobaczył - pozjezdzał na saniach i teraz czekam na wioooosne;-)

reklama
hej dziewczynki
w uk zima łagodna co mnie cieszy, bo ja nie znosze sniegu......:-D:-D
juz w skorze latam, wiec jest ok.....:-D:-D
moj S wczoraj wypisal swistek na urlop w sierpniu- 16 dni, i tak sie zastanawia gdzie tu nas zaprosic....:-D

Do góry