reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Byłe słomiane wdowy

hejaa

Becia jakie autko kupiliscie,,tylko nie pisz mi koloru,hahaaaa
Madlen co tam...

ja jutro mam rade w pracy i dowiem sie czy wogole mam od wrzesnia dalej prace...

reklama
hej,co u was?
moje juz jutro ida do szkoly..jak sie ciesze..tylko jeszcze nie wiem,jak ja jutro wstane..dzieciaki tez w ostatnich dniach spaly troche dluzej...ojjj jutro moze byc ciezko..
Beata a twoj syn kiedy ma rozpoczecie roku szkolnego?

hejaa

Becia rower masz,heheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Amoj dzisiaj rozpoczecie,na ktorym nie bylam,byl z ojcem....
ja w pracy tez juz dzien w dzien,,,,
zero czasu na cokolwiek..

hejki

Ja dzisiaj duzoooo papierologi,wiec juz wstalams obie..z kawusia na BB...

Becia no ale ten czas leci...masakra..
dobrze ze dzieci rosnna a my sie nie starzejemy...

reklama
Becia a bylas juz w Polsce,czy dopiero bedziesz leciala ?
wspolczuje zeboli...u mnie cora zle przechodzila zabkowanie,bo u syna to nawet nie zauwazylam,kiedy mu wszystkie wyszly...

Do góry