reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Byłe słomiane wdowy

Becia to szczesliwego lotu !! ;-) i fajnie,ze znalazl sie chetny na wasze mieszkanko ,
Ewcia,a swieta to ja juz czuje :tak:..w sklepach juz sa choinki i ozdoby swiateczne..i tak po malu zaczyna pachniec swietami..,fajnie jakby jeszcze u nas snieg spadl...;-),rok temu mielismy,ciekawe jak bedzie w tym roku..hmmm
milej niedzieli kochane ;-)

reklama
beatka a costy za watek wymyslila :-D

witam wszystkie kolezanki ktore pamietaja o moim istnieniu, blakam sie po BB w dalszym ciagu tylko jakos od slomiaczek sie odblakalam no bo w koncu juz nie w temacia. ale ze moj drogi w koncu wyjechal na 3 tygodnie i powiem wam ze odetchnelam, w koncu mam czas na siebie i widzicie od razu was znalazlam :sorry2:
niepowiem, toche mi sie tesknie za tym slomialkowym okresem, dochodze coraz czesciej do wniosku ze powinnismy miec z moim mezem dwa osobne domy sasiadujace ze soba i tylko odwiedzac sie od czasu do czasu :-D
a moze by slomiaki tak juz mamy ze potrzebujemy wlasnej przestrzeni....

pozwolcie ze was troche podczytam,
nie moge obiecac regularne wpisywanie bo jak m wroci to znowu sie zacznie, gonitwa, znacie to?
a moje maluszki i tak mi ostatnio baaaardzo wypelniaja czas....

to do milego,

m-ktosia no znalazłas sie kobito!!!!! juz myslałam ze bb olałas i na inne forum poszłas.
co do swojej przestzeni , wiesz ja tez czasami tesknie za dobrymi czasami....:-D fajnie jest zatesknic a potem czekac na powrot meza....:-D wpadaj do nas na pogaduchy....:tak:

:-D mysia
noooo cale wieki ;-)

sprawy w pl załatwione pomyslnie, do uk wracalismy z 5 walizkami plus fotelik- nooooo masakra jakas....:baffled:

witam ,a co tu taka cisza ? :szok:
beata to fajnie,ze wsio zalatwiliscie ;-),a mieszkanie wynajeliscie swojemu czy obcemu ?
u nas zima ..wczoraj padal snieg z deszczem:szok::tak:,a dzisiaj rano byla slizgawica na chodniku..grrr

no pustki...najpierw przedswiateczne a teraz poswiateczne ;-)
u mnie swieto we wiosce tzn ze m mnie zaszczycil zaprowadzeniem dzieci do przedszkola i moge wylegiwac sie w loziu z kawa, co zdarza sie ze 3razy do roku
beatko jak urodzinki malego? masz miejsce na takie prezenty? ja juz weszlam w faze ze czym mniejszy jszy prezent tym lepszy

i jak pogoda u was medlen? bo u mnie masakra tzn zero sniegu , globalne ocieplenie...
c
co robicie na sylwka?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ktośka no ja wole małe i proste prezenty.
myslałam ze S zakonczy prezenty dla najmłodszego na wywrotce 40cm i narzedziach....:-D
oczywiscie dokupil wielki tor z wyrzutnia, pol pokoju zajmuje....:wściekła/y:
no takie bardziewie ze szok.....:wściekła/y::wściekła/y:
mlody wklada wszystko ta wyrzutnie i przez pol korytarza leca pociagi, resoraki a nawet figurki....:wściekła/y:
oczywiscie zdaniem S to fajna zabawka....:dry:
ja tez wole mniejsze i mniej, tym bardziej ze w pl pol piwnicy jest zabawek a tu tez sie zaczynaja zbierac igromadzic....:confused:
w schowku juz 2 polki w 3ch kartonach sa zabawki ktore mlody ma w nosie....:sorry::sorry::sorry:

u nas w swieta bylo +15c....:-D
noooo prawie wiosn- ptaszki spiewały, i zonkile juz rosna....:-D
wiec aby do lata......:-D
ja za sniegiem nie tesknie....:no:
i guzik mnie obchodzi ze dzieci nie maja frajdy...:-D
zawsze w zimie niszcze moje wypasione kozaki i sie wkurzam.....:-D:-D.

hej babeczki,troche mnie nie bylo,ale widze ze wy tez duzo nie pisalysie
u nas po staremu,czekam juz az dzieciaki pojda do szkoly,bo pogoda nie sprzyja wyjsciu,3 dzien leje i wieje,wrrr,a w domu smyki wariuja
beata u nas pogoda w swieta taka jak u was,nawet nie czulam ,ze to zima i Boze Narodzenie..:no:
a co do zabawek..mam to samo,juz nie ma gdzie je upychac,ojj przydalaby mi sie piwnica,ale brak,strychu tez nie ma....
kochane SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU !!!
PS.Beata ..odpuscilam,bo na debili nie ma mocnych ;-)

reklama
madlen my tez bez strychu i piwnicy, ale mam chociaz 2 schowki....:-D
u nas dzis ładnie wiec wyrzube dzieciarnie na dwor....:-D
Oskar jutro idzie do szkoly....:-D co mnie cieszy.....:tak::tak::tak:
Kupilismy łozko pietrowe dla naszych panów....:-p mlodszy zaakceptowal zmiany co mnie bardzooooo cieszy.
PS. szkoda nerwów na pisanie w próżnie.....:-D:-D:-D

WSZYSTKIEGO DOBREGO W 2012!!!!:-D

miłego dnia

Do góry