reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Byłe słomiane wdowy

to trzymaj kochana,mocno:tak::tak:
mi jak teraz skonczy sie @,to bede dalej probowala..jak nic z tego nie wyjdzie,to dam na wstrzymanie..bo sie psychicznie zalamie..jeszcze troche i w jakas paranoje wpadne.
bylam na zakupach,ale tylko z cora..chcielismy isc do tego naszego buszu na spacer,ale pogoda taka powalona..raz slonce raz deszcz..lazilam,nakupowalam jakis smieci,nic konkretnego,lepetyna mi peka..nie lubie lazic po sklepach..to nie dla mnie..ja to lubie wejsc po konkretna rzecz,kupic i wyjsc..a takie chodzenie ,przepychanie miedzy ludmi,ogladanie..to nie dla mnie:no:

reklama
Beata to zakup konkretny..:tak:
jak bym chciala,zeby moj P.poszedl na prawko i kupil auto..ale on to niebardzo sie pali..:wściekła/y:
wczoraj bylam u fryzjera i dzisiaj jestem pikna:-D..od razu samopoczucie lepsze:tak:;-)

hej

madlen to namawiaj go ;-) a moze ty?

ja mam fryca na listopad wtedy bede w pl to sie zrobie jak zwykle na blondi.....:-D:-D
standard od kilku lat.....:-D i pewnie zalicze solke....:-D
do pl lece sama z dziecmi, wiec odpoczne od meza a on od nas.....:-D:-D:-D

moj mlodszy uwielbia ten filmik, nawet wlacza sie do dyskusji ;-)
wyobrazam sobie i pewnie wszystko rozumie..,bo ja niestety nie moglam zalapac o co chodzi w tej rozmowie:-D
mezus na rybkach,wyjatkowo dzisiaj..czekam az wroci,bo po obiedzie wyciagam rodzine na bardzo dlugi spacer..jest cieplo,ale nie duszno to mozna chodzic..:tak:

reklama
Do góry