reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Byłe słomiane wdowy

madlen ano szykuje sie spotkanie....
kurcze mnie tez nie bedzie czesto od jutra,,bo oni an dwa albo trzy dni wpadna,wiec glupio siedziec na necie...

reklama
Beata wlasnie chcialam isc do sklepu po składniki na dwa ciasta plesniaka i szarlotke,,a leje jak z cebra..musze odczekac,bo zmokne w cholera,a nie mam parasolki...

Ewcia u mnie wczoraj caly dzien lalo,juz myslalam,ze jajko zniose..
mam nadzieje,ze beda jakies dni bez deszczu,bo zwariuje w domu z moja rodzina..teraz jeszcze jak jest maz,to idzie trymla dostac.
w najblizszych dnaich musze jeszcze zakupic buty i spodnie dla dzieciakow do szkoly,a nie bardzo lubie w deszczu chodzic,grrr
Beata bo mlody ma teraz najlepszy wiek na brojenie:-D
a juz myslalm,ze w tym miesiacu nie przyjdzie do mnie @,nawet sie troche opozniala,ale jednak sie przypaletala..ja juz chyba nie zajde w ciaze..:-(

heja

madlen no zajdziesz...;-)
ja sie o Klaudio staralam 13 cykli, ale ze S ciagle byl w morzu zajelo mi to 3,5roku....:-D tez sie wkurzalam, bo zycie staraczki jest ciezkie ale z drugiej strony........:tak:
my oskarowi tez musimy kupic buty do szkoly, mundurek ma nowy bo w czerwcu kupiony....:tak: na zime jakas kurtke, czape i buty.
dla mlodego tylko kurtke i buty i dla mnie kozaczki.....:-D albo kalosze....:-D
a u nas cieplo i pochmurno ale jak pada to gora godz a potem jest ok....:-D

Beata no mam nadzieje..bo my juz od ponad roku probujemy i nic z tego nie wychodzi..:no:
wczoraj znalezlismy fajne miejsce blisko naszego domku,niby las.. ale mi to bardziej busz przypomina:-D,pelno wody,krzakow ale tez sporo do chodzenia,w ciszy z dala od miejskiego halasu,takie miejsca lubie najbardziej..;-)caly teren ma ponoc 20km,musimy to sprawdzic !!
pozdrawiam cieplutko :-)

hej kochane

u mnie w miare,mama z nami mieszka,,ale juz czytalyscie zapewne...brak słów...
dobrze ze w tym tyg pracuje od 14 do 22...

madlen ja tez sie staram dokładnie juz 18 cykli....:( i nic..takze obie bedziemy czekac,,a Becia bedzie kciuki trzymała..hee

u mnie dizisja piekna pogoda,,wczoraj lało,,,a w niedziele tez było pieknie...

reklama
Do góry