Pauluś89
Grudzień 2009
Mea ja jestem już na Bebiko2 i Aleks sam ograniczył sobie posiłki do trzech mlecznych. Więc sycące jest. No i wybór, że na noc jest smaczny sen lub można z kleikiem kupić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mea ja jestem już na Bebiko2 i Aleks sam ograniczył sobie posiłki do trzech mlecznych. Więc sycące jest. No i wybór, że na noc jest smaczny sen lub można z kleikiem kupić
No my po
Nanie rowniez zaparcia itd a po Bebiko luzik kopki jak w zegarku itd pisze ze zawiera probiotyki Nutrica Bktore ułatwiaja prace jelit u nas sie sprawdzilo jeszcze jak kolki mielismy bylo lzej i jest super zobaczymy jak 2...
No ja nie mam wyboru ;-) Bebilon 2 i nara...
Ale Aluś dziwny jest, bo na początku jadł 3 posiłki, a teraz chce mniejsze, ale częstsze i nie wiem, co robić :-( daję mu, ale na moje za często je i wychodzi więcej tego mleka w ciągu dnia, niż powinien zjeść...
z obiadków KOCHA zupkę jarzynową z kurczakiem z Bobovity...cielęcinka jest bee, a jak dałam mu zupkę włoską z cielęciną z Hippa to się rozpłakał jak posmakował łzy mu jak obficie leciały, że nie wiedziałam za co się złapać Jakie on ma upodobania łobuz jeden tylko ten kurczak i kurczak ze słoiczka...
Chrupki nałogowo je...