reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Butelkowe mamy :)

Mea ja jestem już na Bebiko2 i Aleks sam ograniczył sobie posiłki do trzech mlecznych. Więc sycące jest. No i wybór, że na noc jest smaczny sen lub można z kleikiem kupić:)

reklama
Mea ja jestem już na Bebiko2 i Aleks sam ograniczył sobie posiłki do trzech mlecznych. Więc sycące jest. No i wybór, że na noc jest smaczny sen lub można z kleikiem kupić:)

Przeszlas z dnia na dzien czy po miarce?? my juz zakupilismy ale mamy jeszcze stare powoli bedziemy przechodzic... równiez na Bebiko:) to jego ukochane mleczko...

Nam radziła pielęgniarka, żeby zamienić jedną butlę jedynki na dwójkę. Tzn pierwszego dnia np 4 butle jedynki 1 dwójki. Drugiego dnia 3 butle jedynki i 2 dwójki i tak dalej. Ale dziecko nie chce jeść tak często:) Bo to jest bardziej sycące.
A co do Bebiko to polecam. Nie mamy zaparć jak po NANie. I Aluś kocha kolację z Bebiko smaczny sen w granatowym pudełeczku. A tak wogóle to już Bebiko u mnie droższe niż NAN

ja poczekam do wizyty u lekarza.. szczepienie i tak nam si eprzeciagnie.. nie sadze byz aszczepili ja tego 22 czerwca....
a 16 czerwca mamy kontrol wiec zapytam kiedy zmaina mleka i czy od razu zmienic czy mieszyc?

A my jedziemy juz dlugoooooo na 2 tyle ze my jemy NAN ACTIVE ! Dla mnie rewelacja mleczko i Filipek je uwielbia ! Fakt jest drozdze ale jak przeszlismy na 2 Nan na zwyklym mielismy od czasu do czasu zaparcia a na ACTIVE sobie radzimy jak w zegarku :)

Nam bebiko 1 na samym poczatku nie podpadowalo bo maly byl wiecznie glodny na nim ! Z ciekawosci sprawdze teraz jak jest z 2!

No my po
Nanie rowniez zaparcia itd a po Bebiko luzik kopki jak w zegarku itd pisze ze zawiera probiotyki Nutrica Bktore ułatwiaja prace jelit u nas sie sprawdzilo :) jeszcze jak kolki mielismy bylo lzej i jest super zobaczymy jak 2...

No my po
Nanie rowniez zaparcia itd a po Bebiko luzik kopki jak w zegarku itd pisze ze zawiera probiotyki Nutrica Bktore ułatwiaja prace jelit u nas sie sprawdzilo :) jeszcze jak kolki mielismy bylo lzej i jest super zobaczymy jak 2...

NO wlasnie ja chce tez sprawdzic teraz 2 ,bo 1 kompletnie nam nie podeszlo bo maly wiecznie glodny byl ! Zobacze teraz jak na 2 bebiko moze jakies tresciwsze niz 1 !

No ja nie mam wyboru ;-) Bebilon 2 i nara...
Ale Aluś dziwny jest, bo na początku jadł 3 posiłki, a teraz chce mniejsze, ale częstsze :szok: i nie wiem, co robić :-( daję mu, ale na moje za często je i wychodzi więcej tego mleka w ciągu dnia, niż powinien zjeść...
z obiadków KOCHA zupkę jarzynową z kurczakiem z Bobovity...cielęcinka jest bee, a jak dałam mu zupkę włoską z cielęciną z Hippa to się rozpłakał jak posmakował :-D łzy mu jak obficie leciały, że nie wiedziałam za co się złapać :-D Jakie on ma upodobania łobuz jeden :-D tylko ten kurczak i kurczak ze słoiczka...
Chrupki nałogowo je...

reklama
No ja nie mam wyboru ;-) Bebilon 2 i nara...
Ale Aluś dziwny jest, bo na początku jadł 3 posiłki, a teraz chce mniejsze, ale częstsze :szok: i nie wiem, co robić :-( daję mu, ale na moje za często je i wychodzi więcej tego mleka w ciągu dnia, niż powinien zjeść...
z obiadków KOCHA zupkę jarzynową z kurczakiem z Bobovity...cielęcinka jest bee, a jak dałam mu zupkę włoską z cielęciną z Hippa to się rozpłakał jak posmakował :-D łzy mu jak obficie leciały, że nie wiedziałam za co się złapać :-D Jakie on ma upodobania łobuz jeden :-D tylko ten kurczak i kurczak ze słoiczka...
Chrupki nałogowo je...

a jak:) dzieci niezle potrafia wybrzydzac:) moj tez nie wszytko zje, Alan nie nawidzi kaszki morelowej,sloiczkow tez nie chcial jest,zupy domowe wcina bez problemu. Moj tez teraz je mniej a czesciej:)

Do góry