reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Butelkowe mamy :)

Dziewczyny czy u Was też podczas przechodzenia na mleko następne zrobiły się zielone kupy ?:) Mam się tym niepokoić ? To 4 dzień przechodzenia, już daje pół na pół nowego i starego, mały ma gazy i od wczoraj zrobił dwie paskudne śmierdzące zielone kupy. Robi je jednak bez najmniejszego wysiłku. Mam to przeczekać czy coś mu podać ?

reklama
Dziewczyny czy u Was też podczas przechodzenia na mleko następne zrobiły się zielone kupy ?:) Mam się tym niepokoić ? To 4 dzień przechodzenia, już daje pół na pół nowego i starego, mały ma gazy i od wczoraj zrobił dwie paskudne śmierdzące zielone kupy. Robi je jednak bez najmniejszego wysiłku. Mam to przeczekać czy coś mu podać ?
ja od razu przeszlma na 2,skonczyla mi sie 1 i od razu 2 zaczelam bez mieszania:) mojemu czasami zdzarzaja sie takie kupy i chyba to normolane,biegunki ani zaparc nie ma wiec jest ok:) Alkan juz dlugo pije 2 i czasami taka kupe zrobi wiec nie wiem czy to przez zmiane mleczka:)

Purchawko Aluś miał tak, że jak kończył 1 to w końcu po 4 miesiącach zielonych kup wróciły żółte (wcześniej były żółte na piersi tylko :tak:), a jak dostał 2 to znów zielenina w pampie :-(
Więc dla mnie zielone kupy to norma ;/ Dostaje też probiotyki codziennie i po nich są bardziej śmierdzące :dry:
ale chociaż nie ma zaparć...

Witam!
Mamy problem, moja mała była na cycu i wszystko było oki, ale odkąd karmie ją mleczkiem mamy ogromny problem z kupami:( muszę jej pomagać a nie chce jej przyzwyczjać do czopków. DLATEGO MOJA PROŚBA O POMOC! Miałyście takie problemy a jeśli tak to jak sobie radzicie?? dodam że jabuszko ani soczki jabłkowe nic nie pomagają:( podaje mleko bebilon 2

Witam!
Mamy problem, moja mała była na cycu i wszystko było oki, ale odkąd karmie ją mleczkiem mamy ogromny problem z kupami:( muszę jej pomagać a nie chce jej przyzwyczjać do czopków. DLATEGO MOJA PROŚBA O POMOC! Miałyście takie problemy a jeśli tak to jak sobie radzicie?? dodam że jabuszko ani soczki jabłkowe nic nie pomagają:( podaje mleko bebilon 2

Hmm, możesz jeszcze śliwkę spróbować i probiotyki są dobre np. dicoflor 30. Zwróć uwagę czy przy okazji nie dostaje zbyt dużo jednocześnie zapychających produktów np marchewka, kaszka ryżowa.

Purchawko Aluś miał tak, że jak kończył 1 to w końcu po 4 miesiącach zielonych kup wróciły żółte (wcześniej były żółte na piersi tylko :tak:), a jak dostał 2 to znów zielenina w pampie :-(
Więc dla mnie zielone kupy to norma ;/ Dostaje też probiotyki codziennie i po nich są bardziej śmierdzące :dry:
ale chociaż nie ma zaparć...
to tak jak u nas :tak: chociaż i na piersi Filip zielenił pampka;:)a z tymi probiotykami to masz racje- kupka jest o wiele bardziej czadząca niż normalnie, jak daje te probiotyki to kupka jest w iare normalna, ale jak odstawie to mam na przemian pierwsza bardzo twardą a drugą bardZo luźną, nie wiem dlaczego tak jest:dry:

reklama
Witam!

Probiotyki mi zaleciła pediatra, bo mielismy ten sam problem :tak:

Po probiotykach kupa się zrobiła luźna :-) I my na Bebilonie :tak:

Do góry