P
patrysia*
Gość
SIUNIAB bradzo mi przykro:-(ja myślałam że udało się utrzymac ciąże :-(to takie smutne ale teraz widze że suwaczek już pokazuje 19 tc co zdrowej ciąży życze i miłego rozwiązania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Siuniab - Teraz Tobie zycze, spokojnego wytrwania do rozwiazania Napewno bedzie wszystko Ok!
Apropos... a gdzie Ty mnie zobaczylas, ze taka opienie na temat mojego wygladu wydalas?
Ciagnac temat niewiadomej ciazy... to jeszcze raz podkreslam, ze mialam na mysli SPORA CIAZĘ ... czyli, ze nie pojmuje jak mozna trafic do szpitala w 36tc, juz do porodu i nie wiedziec o tym.. ze jest sie w ciazy
No ładny masz juz brzuszek, ja tez taki nie dawno mialam. Jak to szybko mija, ze az szook