reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

reklama
tylko to by była niebieska dziewczynka, bo ja mam wszystko co może być to jest niebieskie, ale było by chyba gożej z różowym dla chłopca :))

12 tydzień ;) :laugh2:

zdjcia0003thdf.jpg
fajny brzusio... moja znajoma jest w 15 tyg i nic zero brzuszka hehehe:laugh2:

ech..dziewczyny....piękne macie brzuszki:-D Moj to dopiero taki malutki,nic nie widac bo to zaledwie 6 t 2 dzien ale juz nie moge sie doczek i ciekawa jestem kiedy sie zaokragle z ta moja mala dwojeczka brzdaców:-)

ech..dziewczyny....piękne macie brzuszki:-D Moj to dopiero taki malutki,nic nie widac bo to zaledwie 6 t 2 dzien ale juz nie moge sie doczek i ciekawa jestem kiedy sie zaokragle z ta moja mala dwojeczka brzdaców:-)
Jeśli dwojeczka to napewno szybko ci sie brzuszek zaokragli i jeszcze zdazysz sie nim nacieszyc. Potem zaczną się ruszać, potem piękny drugi trymest który najmilej wspominam i końcowka, ciaza to piekny okres, GRATULUJE i trzymam za Was kciuki!

reklama
niunia90 przesliczny masz brzuszek:)

Kurczę jestem ciekawa czy przez te 2 miesiace duzo mi jeszcze urosnie brzuszek czy nie???

Do góry