jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
tez wolalabym miec córcie ..... ale wszyscy mowia ze bedzie chlopak... eh... zobaczymy za pare tygodni ;D!!!Ja tam bym sie wcale nie obraziła na córeczkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tez wolalabym miec córcie ..... ale wszyscy mowia ze bedzie chlopak... eh... zobaczymy za pare tygodni ;D!!!Ja tam bym sie wcale nie obraziła na córeczkę
fajny brzusio... moja znajoma jest w 15 tyg i nic zero brzuszka hehehe12 tydzień
Jeśli dwojeczka to napewno szybko ci sie brzuszek zaokragli i jeszcze zdazysz sie nim nacieszyc. Potem zaczną się ruszać, potem piękny drugi trymest który najmilej wspominam i końcowka, ciaza to piekny okres, GRATULUJE i trzymam za Was kciuki!ech..dziewczyny....piękne macie brzuszki Moj to dopiero taki malutki,nic nie widac bo to zaledwie 6 t 2 dzien ale juz nie moge sie doczek i ciekawa jestem kiedy sie zaokragle z ta moja mala dwojeczka brzdaców:-)